ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑιτωλικό: Τρεις Ρομά πιάστηκαν επ΄αυτοφώρω να ληστεύουν σπίτι

Αιτωλικό: Τρεις Ρομά πιάστηκαν επ΄αυτοφώρω να ληστεύουν σπίτι

Αιτωλικό: Τρεις Ρομά πιάστηκαν επ΄αυτοφώρω να ληστεύουν σπίτι

Την παρουσία των τριών νεαρών Ρομά στο σπίτι των ηλικιωμένων αντιλήφθηκε ο ανιψιός τους που μένει στο διπλανό σπίτι ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο συγγενής των θυμάτων είδε ότι οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο το οποίο είχαν σπάσει. Έτσι όταν έφτασε η αστυνομία, ο ίδιος μπήκε από το σπασμένο παράθυρο, άνοιξε στους αστυνομικούς, την πόρτα, ενώ στο μεταξύ ο ένας από τους τρεις δράστες κρατούσε ένα ξύλο με το οποίο επιτέθηκε στον ανιψιό των θυμάτων. Εκείνος αναγκάστηκε να παλέψει μαζί του για να του πάρει το ξύλο δεδομένου ότι οι διαθέσεις του δράστη ήταν απειλητικές εναντίον του. Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί έπιασαν τους άλλους δύο και έτσι οδήγησαν και τους τρεις στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνται.

Η ενέργεια του ανιψιού των θυμάτων ήταν παράτολμη καθώς κανείς δεν γνώριζε αν είχαν όπλο ωστόσο όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ εκείνη την ώρα δεν σκέφτηκε κάτι τέτοιο παρά μόνο πως θα βοηθήσει το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Να σημειωθεί ότι και παλιότερα άλλοι Ρομά είχαν βάλει στο μάτι το ίδιο σπίτι όπου επιχείρησαν να κλέψουν αλλά και πάλι έγιναν αντιληπτοί από τον ανιψιό του ζευγαριού, ο οποίος έτρεξε στο σπίτι και κατάφερε να τους αποτρέψει.

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Αιτωλικό όταν τρεις Ρομά διέρρηξαν το σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην περιοχή “Άγιος Ιωάννης” και αφού χτύπησαν τους ηλικιωμένους προσπάθησαν να κλέψουν.

Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο όμως οι δράστες όταν αντιλήφθηκαν το περιπολικό εξαφανίστηκαν. Μετά από λίγη ώρα όμως ξαναγύρισαν για να συνεχίσουν το έργο τους όμως αυτή τη φορά πιάστηκαν μέσα στο σπίτι από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιτωλικού.

www.aixmi-news.gr

Διαβάστε: Πρεβεζάνικες νοστιμιές με τις ψαριές του Αμβρακικού και τα προϊόντα του Ακτίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr