Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός

Ο καιρός σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στα δυτικά και νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι γενικά ασθενείς και στα νότια ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Βαθμιαία από τα νότια αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αγρίνιο: Στο Νοσοκομείο νεαρός δικυκλιστής – Συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην οδό Κρυστάλλη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)