Ναυπακτία – AHEPA CUP 2019: Επίσημη 1η ανακοίνωση με πρόσκληση στον Αμερικανό Πρέσβη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με την επίδοση πρόσκλησης στον Αμερικανό Πρέσβη κ Geoffrey R. Pyatt  για το φετινό “AHEPA CUP 2019” beach volleyball tournament (Ναύπακτος, 19-21 Ιουλίου), έκανε την επίσημη «πρώτη» ανακοίνωση, η διοργάνωση – θεσμός από το τμήμα AHEPA Ναυπάκτου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος και μέλη από το τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto1571”, καλωσόρισαν στο Δημαρχείο την Τετάρτη 15 Μαΐου τον αμερικανό Πρέσβη, που έκανε προγραμματισμένη επίσκεψη στην πόλη. Στον κ. Pyatt έγινε επίσημη πρόσκληση να παρευρεθεί στη Ναύπακτο στους τελικούς του “AHEPA CUP 2019”, να παρακολουθήσει τους αγώνες και να κάνει τις απονομές στους νικητές.

Επιπλέον του δωρήθηκε ένα αναμνηστικό αγωνιστικό μπλουζάκι από την περσινή διοργάνωση καθώς και το περιοδικό «AHEPAN», το οποίο στο τεύχος φθινοπώρου είχε ρεπορτάζ από τη διοργάνωση της Ναυπάκτου. Η προτροπή προς τον πρέσβη ήταν να παρευρεθεί και ο ίδιος στους αγώνες του Ιουλίου, ώστε η επόμενη αναφορά στο AHEPA CUP να είναι το εξώφυλλο του διεθνούς περιοδικού, που εκδίδεται στις ΗΠΑ.

Από τη μεριά του ο Πρέσβης ευχαρίστησε με προσωπικό tweet για το δώρο και την πρόσκληση.

Η ΑΛΦΑ 93 BC συγχαίρει τον ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος