Άσκοπη ταλαιπωρία για χιλιάδες αγρότες… ελέω Αποστόλου!

Πυρ και μανία κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είναι οι αγρότες της χώρας και όχι άδικα, αφού για πολλοστή φορά διαπιστώνουν την απύθμενη επιπολαιότητα της…

f86801325ff70dd2ea804f8d84f508ce_L

Πυρ και μανία κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είναι οι αγρότες της χώρας και όχι άδικα, αφού για πολλοστή φορά διαπιστώνουν την απύθμενη επιπολαιότητα της κυβερνητικής πολιτικής.

Ο ίδιος ο υπουργός φρόντισε από νωρίς το πρωί με δημόσιες δηλώσεις του να κατευθύνει τους παραγωγούς στα τραπεζικά καταστήματα, προκειμένου να πληρωθούν την προκαταβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης. Με τα βιβλιάρια ανά χείρας, λοιπόν, οι αγρότες άρχισαν να συρρέουν στις τράπεζες, για να αποχωρήσουν ξανά άπραγοι, με σκυμμένοι κεφάλι και με οργή για τον εμπαιγμό και την ταλαιπωρία που υπέστησαν, αφού εκεί τους ενημέρωναν ότι χρήματα δεν έχουν μπει και πως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι νεοτέρας, μια-δυο μέρες τουλάχιστον!
Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση Αγρινίου υπεύθυνα είχε ενημερώσει τους παραγωγούς ότι σήμερα δεν πρόκειται να γίνουν οι πληρωμές, αλλά ο κ. υπουργός είχε τη φαεινή ιδέα να παίξει ξανά με τον πόνο και την αγωνία των πολιτών, όπως και προ ημερών είχε κάνει με το θέμα της ανάρτησης των προσωρινών Δικαιωμάτων, αλλά και το ποσοστό πληρωμής. Οι επιεικώς απαράδεκτοι χειρισμοί της κυβέρνησης έχουν φτάσει τους αγρότες στα όριά τους.

Πηγή: e-ea.gr