Ισχυρή νεροποντή «δοκίμασε» το Αγρίνιο – Σε επιφυλακή οι Αρχές

Νεότερη ενημέρωση 15:45: Ομαλοποιήθηκε πλέον η κατάσταση στο Αγρίνιο και στην ευρύτερη περιοχή, μετά την ισχυρή βροχόπτωση που νωρίτερα έπληξε την περιοχή. Πλημμυρικά φαινόμενα έχουν καταγραφεί στο στάδιο της πόλης, στην περιοχή του Αγίου Θωμά, στην πλατεία Κιλελέρ και στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Η πυροσβεστική κλήθηκε για απεγκλωβισμούς ατόμων από ασανσέρ και αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και αποθήκες κυρίως στην περιοχή του Δοκιμίου. Αυτή την ώρα στο Αγρίνιο επικρατεί ηλιοφάνεια, ωστόσο οι Αρχές δεν καθησυχάζουν, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται αργότερα νέες βροχοπτώσεις στην περιοχή.

 

Νεότερη ενημέρωση 13:32: Όπως πληροφορηθήκαμε προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετώπισαν και οι κάτοικοι του Δοκιμίου.

IMG_1232

 

Νεότερη ενημέρωση 13:24: Ισχυρή νεροποντή αυτή την ώρα στο Αγρίνιο και στην ευρύτερη περιοχή. Τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα, προκαλώντας προβλήματα κυρίως στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η Τροχαία Αγρινίου σπεύδει για να ρυθμίσει την κυκλοφορία ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων από ασανσέρ. Η συντακτική ομάδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας sinidisi.gr θα σας κρατά ενήμερους για το μέτωπο της κακοκαιρίας στην περιοχή με συνεχή ενημέρωση.

IMG_0499

Πρώτη ενημέρωση12:32

Διακοπή ρεύματος αυτή την ώρα στο κέντρου του Αγρινίου. Όπως μας λένε αναγνώστες πέριξ της πλατείας Δημοκρατίας και σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης, δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση, ενδεχομένως λόγω βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ εξαιτίας της κακοκαιρίας. Στο μεταξύ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, χρειάστηκε να παρέμβει σε τρεις περιπτώσεις για τον απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ.