Αγρίνιο: Άλλες δύο συλλήψεις μελών του κυκλώματος ναρκωτικών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε δύο ακόμα συλλήψεις μελών που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία και σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης από την Ανακρίτρια Αγρινίου, προχώρησε σήμερα το πρωί η τοπική Αστυνομία.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων, 20 ετών παραδόθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου, ενώ ο δεύτερος 37 ετών συνελήφθη στην οικία του, όπου μάλιστα από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 16 γραμμάρια χασίς σε νάιλον συσκευασία.

Τρία ακόμη μέλη της 28μελούς οργάνωσης, παραμένουν ασύλληπτα, ενώ σήμερα απολογείται ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων που είχαν παραδοθεί την περασμένη Τετάρτη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Σχετικά με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία, έως στιγμής έχουν απολογηθεί 21 άτομα συνολικά έως τώρα, από τα οποία δέκα έχουν προφυλακιστεί, ενώ για τους οκτώ υπήρξε διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή και παραμένουν σε κατ΄οίκον περιορισμό μέχρι την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου και τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Επιπλέον, ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είναι ήδη προφυλακισμένο από την άνοιξη για ναρκωτικά.

Αγρίνιο: Δέκα προφυλακίσεις μελών του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών