ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜετέτρεψαν σε χώρο πάρκινγκ τον ωραιότερο πεζόδρομο του Αγρινίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μετέτρεψαν σε χώρο πάρκινγκ τον ωραιότερο πεζόδρομο του Αγρινίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μετέτρεψαν σε χώρο πάρκινγκ τον ωραιότερο πεζόδρομο του Αγρινίου! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Κακό πράγμα η συνήθεια και το βόλεμα! Όταν δε το βόλεμα γίνεται συνήθεια τότε όλα είναι καλώς καμωμένα!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα στη στήλη είναι τραβηγμένες από έναν πολύ συγκεκριμένο πεζόδρομο, οποίος παραδόθηκε στους πολίτες αυτής της πόλης λίγους μόλις μήνες πριν! Δεν είναι χώρος στάθμευσης αλλά πεζόδρομος! Αλλά θα μου πείτε στην Ελλάδα πόσο μάλλον στο Αγρίνιο οι πεζόδρομοι δεν γίνονται για τους πεζούς αλλά για τους οδηγούς των Ι.Χ. και των δικύκλων! Πόσο μάλλον εάν αυτοί είναι κάτοικοι των γύρω περιοχών. Ο περί ου ο λόγος πεζόδρομος βρίσκεται ακριβώς πίσω από τους Αγίους Αναργύρους και καταλήγει στη Χαριλάου Τρικούπη και λίγους μήνες πριν χαρακτηρίστηκε ως κόσμημα! Αλλά από την πρώτη στιγμή κάποιοι ασυνείδητοι βολεψάκηδες αποφάσισαν ότι τα Ι.Χ., τα φορτηγά και τα δίκυκλα, πρέπει να σταθμεύουν εκεί!

 Ήδη οι φθορές στα πλακάκια είναι μια πραγματικότητα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίοικοι έχουν καλέσει αρκετές φορές την Τροχαία η οποία έχει μοιράσει πρόστιμα αλλά το αυτί κάποιων δεν ιδρώνει! Μήπως θα πρέπει να βγει ο γερανός για να τα σηκώσει ή μήπως ο δήμος πρέπει να βάλει κολωνάκια ή ακόμη και παγκάκια; Το πιο απλό φυσικά είναι να μην παρκάρουν! Αλλά στου κουφού την πόρτα… Εκτός πια κι αν εφαρμόσουν οι αρμόδιοι την έτερη παροιμία που λέει «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος»!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η συνάντηση με το προσωπικό, οι… συστάσεις και πολιτικές συγκεντρώσεις!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

2 Comments

  1. Τροχαία υπάρχει;…. Δημοτική αστυνομία υπάρχει;…… Πάρτε τους τις πινακίδες και φόρτωμα για την ανακύκλωση μετά….

  2. Σωστα…και δν ειναι μονο αυτοι οι δρομοι….εγω η ιδια εχω καταγγειλει μια ακομη μερια με χαρτι επισημο γιατι ειμαι κατοχος ιδιωτικου χωρου παρκινγκ οι οι κινησεις τους….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.