Αγρίνιο-Ρευματικά Νοσήματα: Ο ρόλος της διατροφής, της φυσικοθεραπείας και της ψυχολογίας στη ζωή του ρευματοπαθούς (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με κεντρικό μήνυμα το σώμα σου «πονάει» ο Σύλλογος Ελεάνα (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα), πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τα ρευματικά νοσήματα, τον ρόλος της διατροφής, της φυσικοθεραπείας και της ψυχολογίας στη ζωή του ρευματοπαθούς. Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και πραγματοποιείται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Δημήτριος Κούβελας, οι ρευματολόγοι Κατερίνα Σταμούλη και Μιχαήλ Μπάλας, ο  Φυσικοθεραπευτής Χριστόφορος Γεωργίου, η διατροφολόγος Μαίρη Λυμπέρη, και εκπρόσωπος του ΚΨΥ Δήμου Αγρινίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Αγρινίου Βούλα Καλιακμάνη στο τηλέφωνο 6934 212 192 ή με την Γραμματεία της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α στο 210 884 7268 καθημερινά από τις 10:00-16:00.

eleana (4)

eleana (5)

eleana (6)

eleana (1)

eleana (2)

eleana (3)

Θραύση κάνει η «μαύρη εργασία» στην Αιτωλοακαρνανία – ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ