ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑγρίνιο: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο 44χρονος που πυροβόλησε πρώην γυναίκα και κουνιάδο στο Παναιτώλιο

Αγρίνιο: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο 44χρονος που πυροβόλησε πρώην γυναίκα και κουνιάδο στο Παναιτώλιο

Αγρίνιο: Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο 44χρονος που πυροβόλησε πρώην γυναίκα και κουνιάδο στο Παναιτώλιο

Στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου παρουσιάστηκε σήμερα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο 44χρονος που τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου 2017, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, κατά της 37χρονης πρώην γυναίκας του και του 28χρονου πρώην κουνιάδου του, στο Παναιτώλιο. Ο τελευταίος μάλιστα, τραυματίστηκε – ευτυχώς ελαφρά- και μετέβη στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η Αστυνομία είχε προχωρήσει από την πρώτη στιγμή σε εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, χωρίς όμως αποτέλεσμα και τελικά ο 44χρονος εμφανίστηκε σήμερα, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, παραδίδοντας μάλιστα και το όπλο.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη -λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου- και θα κληθεί κατά την κρίση του Εισαγγελέα μόλις διαβιβαστεί από την Αστυνομία η σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία η οποία περιλαμβάνει τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας.

Αγρίνιο: Η πρώτη σύλληψη του 2018 – Χειροπέδες σε φυγόποινο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr