ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Ολοήμερη εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Ολοήμερη εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Ολοήμερη εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε από τις 8 το πρωί η ολοήμερη εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 το απόγευμα. O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρινίου» απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες για την συμμετοχή τους στην ολοήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που διεξάγεται ως είθισται με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.

Παράλληλα στο εξωτερικό χώρο του Παπαστρατείου Μεγάρου έχει στηθεί bazaar από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», στον οποίο είναι αφιερωμένη η αιμοδοσία, με ενημερωτικό υλικό, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων, των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο.

Το μήνυμα της ημέρας είναι «όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση κάποιων ασθενών με κάποια μικρή δωρεά αίματος. Κι όσοι δεν μπορούν, μπορούν να ενημερώσουν τους συγγενείς και τους φίλους τους, για να διαδώσουμε το μήνυμα όλοι μαζί»!

Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε πως: «ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες που προσέρχονται στα καλέσματα του συλλόγου, για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Κάθε οικογένεια τον δικό της αιμοδότη. Στόχος μας η αυτάρκεια αίματος στην πόλη, την Αιτωλοακαρνανία και την Ελλάδα».

asimodosia (1)

asimodosia (2)

asimodosia (3)

asimodosia (4)

asimodosia (5)

asimodosia (6)

asimodosia (8)

papanikolaou-dimitris
Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Δημήτρης Παπανικολάου

Αιφνίδιος θάνατος 63χρονου στο Μοναστηράκι Βόνιτσας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr