Αγρίνιο: Οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό δια στόματος Γιώργου Ρωμανία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., το Κοινωνικό Πολύκεντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας, διοργάνωσαν νωρίτερα σήμερα το απόγευμα εκδήλωση – συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις και στην κοινωνική ασφάλιση. Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο Οικονομολόγος, τ. Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς και εισηγητής ο Πρόεδρος Κοινωνικού Πολύκεντρου Γιώργος Γιούλος. 

Παρεμβάσεις έκαναν ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Γιάννης Πάιδας, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Δημήτρης Μπράτης και το μέλος της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Γρηγόρης Καλομοίρης.

Ο κ. Ρωμανιάς δήλωσε: «στόχος είναι η ενημέρωση του κόσμου γύρω από τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό σύστημα. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία και ο κόσμος θέλει να πληροφορηθεί συγκεκριμένα στοιχεία, τόσο για το γενικό σύστημα, όσο και για την προσωπική κατάσταση του καθενός. Θα δώσω μια εικόνα της γενικής κατάστασης και πως είναι σήμερα το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και αν προβλέπεται να γίνουν αλλαγές στο προσεχές μέλλον και τι είδους αλλαγές θα είναι αυτές. Οι παρευρισκόμενοι θα λύσουν τις απορίες τους σε γενικό επίπεδο και θα μπορέσουν να μάθουν συγκεκριμένα πράγματα για την δική τους περίπτωση. Θα εξετάσει ο καθένας με αυτά που μαθαίνει αν τον συμφέρει να αποχωρήσει από την υπηρεσία του ή όχι. Ο κανόνας σήμερα είναι πως οι συντάξεις έχουν μειωθεί πολύ, επομένως όποιος μπορεί να παραμείνει στην υπηρεσία του τον συμβουλεύω να παραμείνει. Περίπου τον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο θα έχουμε αλλαγές στο ασφαλιστικό. Ας περιμένουν. Αν φύγει κάποιος με τα σημερινά δεδομένα, η σύνταξή του θα είναι πολύ μειωμένη».


romanias agrinio (2)

romanias agrinio (3)

romanias agrinio (4)

romanias agrinio (6)

romanias agrinio (5)

romanias agrinio (1)

ΦΠΑ: Τι λένε οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ για τη μείωση των τιμών