Στο Αγρίνιο ο Λουίς Κάστρο!

Με το που ανακοινώθηκε ότι ο Δέλλας αποχωρεί από τον Παναιτωλικό κάποιο μέσο της Αθήνας ανακοίνωσε ταυτόχρονα τον διάδοχό του. Και φυσικά η «είδηση» απλώθηκε παντού. Σε τέτοιο βαθμό, που κανείς δεν αμφιβάλει ότι ο Παναιτωλικός έχει ήδη νέο προπονητή.

«Ο 38χρονος προπονητής της Γκιμαράες K23, Λουίς Κάστρο, είναι σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις περιπτώσεις που έχουν περίοπτη θέση στη λίστα της ομάδας. Η Γκιμαράες Κ23, υπό τις οδηγίες του Κάστρο, βρίσκεται φέτος στην 2η θέση των μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος τμημάτων υποδομής. Συνολικά σε 36 παιχνίδια, που μετράει στον πάγκο της ομάδας, έχει 15 νίκες, 10 ισοπαλίες και 11 ήττες» έγραψε το Sport24. Αρκούσε αυτό για να θεωρηθεί δεδομένος ο αντικαταστάτης του Δέλλα…

Αν ρίξει κανείς μια πρόχειρη ματιά στο site της Πορτογαλικής ομάδας, διαπιστώνει αμέσως πόσες ανακρίβειες περιέχει η «είδηση»:

  • Ο Λουίς Κάστρο είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδα της Γκιμαράες και όχι της Κ23!
  • Δεν είναι 38χρονος αλλά 57χρονος!
  • Προπονητής της Κ23 είναι ο Άλεξ Κόστα!

Και επειδή είναι συνήθεια όταν βγαίνει μία «είδηση» κάποιοι να προχωράνε στο επόμενο βήμα, δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να δούμε γραμμένο ότι «Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού Λουίς Κάστρο θα βρεθεί το βράδυ στο Αγρίνιο να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον Άρη»…

Υ.Γ. Για την άλλη «είδηση» των ημερών, τα άρματα που καβαλάει (ένα μετά το άλλο) ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή.

agrinio-sports.gr