Αγρίνιο: Με 10 ομάδες το «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

«Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» ξεκίνησε στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή 10 ομάδων και θα διαρκέσει έως τις 5 μ.μ.. Το παιχνίδι πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη, από την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γρίφων, δοκιμασιών, εξυπνάδας, ταχύτητας και τύχης, που θα διαδραματίζεται στην πόλη, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ιστορικά στοιχεία της περιοχής και όχι μόνο.

Οι ομάδες θα διαγωνιστούν σε 13 γρίφους και 2 δραστηριότητες, με τις τρεις πρώτες που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία να λαμβάνουν και βραβεία.

krimmenos-thisavros (7)

krimmenos-thisavros (6)

krimmenos-thisavros (5)

krimmenos-thisavros (4)

krimmenos-thisavros (3)

krimmenos-thisavros (2)

krimmenos-thisavros (1)

krimmenos-thisavros (11)

krimmenos-thisavros (10)

krimmenos-thisavros (9)

krimmenos-thisavros (8)

Το παιχνίδι στηρίζεται στην πολύτιμη βοήθεια της Επιτροπής της Σχολής Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας» της ΓΕΑ, τα μέλη της οποίας επέλεξαν τα σημεία της πόλης που ενδιαφέρουν το παιχνίδι καθώς και να στηθούν οι γρίφοι εντοπισμού τους.

Το απόγευμα, στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας θα ξεκινήσει μουσική εκδήλωση με τοπικά συγκροτήματα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβευτούν και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις στο «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού». Η εκδήλωση θα κλείσει με τους «Blues Bash» οι οποίοι θα ανέβουν στη σκηνή στις 8.30 μ.μ..

Αγρίνιο: Η Αστυνομία τίμησε τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)