Αγρίνιο: Kεντρική πολιτική εκδήλωση της Αριστερής Παρέμβασης (ΦΩΤΟ)

«Λίγες μέρες πριν την μάχη των περιφερειακών εκλογών, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της αντικαπιταλιστικής αριστεράς έχουν εντείνει την παρέμβαση τους τόσο στην Πάτρα αλλά και σε μια σειρά πόλεις και  χωριά της Δυτικής Ελλάδας. Καθημερινά, τα μέλη του περιφερειακού σχήματος ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – Αντικαπιταλιστική κίνηση στην Δυτική Ελλάδα ξεχύνονται στους δρόμους, στους χώρους δουλειάς και στις λαϊκές γειτονιές συνομιλώντας με πλήθος κόσμου, με την ανταπόκριση να είναι μεγάλη» αναφέρει η παράταξη που κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές στην Δυτική Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική της εκδήλωση, σήμερα το απόγευμα, στην πλατεία Δημάδη, στο Αγρίνιο.

Όπως τονίστηκε: «στόχος είναι να αναδείξουμε τις πολιτικές μας θέσεις και την πρότασή μας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 26 Μαΐου. Στην εκδήλωση τοποθετήθηκε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Χρήστος Κοσίνας.

«Σαν ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – Αντικαπιταλιστική κίνηση στην Δυτική Ελλάδα, απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον λαό και την νεολαία της περιφέρειας, για να συζητήσουμε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, για τις θέσεις της κίνησής μας στα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, για την πολιτική μας πρόταση, για να εξοπλιστούν οι αγώνες του «δεν πάει άλλο», με το «να πάει αλλιώς» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων.

Εκλογές με ισχυρή εντολή θα ζητήσει ο Γιώργος Παπαναστασίου από την πλατεία Δημοκρατίας την Παρασκευή 24 Μαΐου