Ιατρική εκδήλωση στο Αγρίνιο με θέμα: «Ο οικογενειακός γιατρός προτείνει – Μάθε γα την καρδιά σου, φρόντισε τα αγγεία σου» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η 1η και 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου και το Κέντρο Υγείας Μύτικα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του πληθυσμού από τις δομές της Π.Φ.Υ. πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα, εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα: «Ο οικογενειακός γιατρός προτείνει – Μάθε για την καρδιά σου, φρόντισε τα αγγεία σου».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησαν για την δυσλιπιδαιμία ο Καθηγητής Καρδιολογίας και Διευθυντής της Β΄ Καρδιολογικής κλινικής Π.Γ.Μ.Ι. Μιχάλης Λάμπρος, για την υπέρταση μίλησε η Αναπληρώτρια  Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αικατερίνη Νάκα, στην παιδική παχυσαρκία αναφέρθηκε ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και Συντονιστής Διευθυντής Παιδίατρος Θεόδωρος Κανελλόπουλος και για τον σακχαρώδη διαβήτη ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ. Μύτικα Ιωάννης Χρόνης, ο Συντονιστής της 3ης ΤΟΜΥ Αγρινίου Κωνσταντίνος Ποσονίδης και η Ειδικευόμενη Γενικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Αγρινίου Παρασκευή Παπαλέξη.

Στα «κεραμίδια» οι καθηγητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου για το «πραξικόπημα» συγχώνευσης με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας