Αγρίνιο: Στο φουλ οι εργασίες στη Γρίβα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Επανέναρξη εργασιών, από το ύψος της Μπαϊμπά μέχρι και την Παναγοπούλου

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί πριν το Πάσχα 

Ξεκίνησαν χθες και αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα, τα έργα ανάπλασης του τρίτου τμήματος της οδού Γρίβα. Τα δύο προηγούμενα, από την οδό Αλεξοπούλου μέχρι και την οδό Μακρή και από την οδό Μακρή μέχρι και την οδό Παναγοπούλου έχουν ήδη παραδοθεί στην κυκλοφορία, αλλάζοντας την εικόνα της πόλης και αναβαθμίζοντάς την.

Στην παρούσα φάση, ανακατασκευάζεται το τμήμα από την οδό Παναγοπούλου μέχρι και την οδό Μπαϊμπά. Στο πλαίσιο της ανάπλασης του συγκεκριμένου τμήματος, δεν συμπεριλαμβάνεται η διαμόρφωση της πλατείας που υπάρχει παραπλεύρως του δρόμου και η αναπαλαίωση του παλαιού υδραγωγείου στη συμβολή των οδών Γρίβα και Χαβέλλα. Πρόκειται για διαφορετικό έργο που ήδη έχει δρομολογηθεί και έχει συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το έργο ανάπλασης της οδού Γρίβα είναι συνολικού προϋπολογισμού 921.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και στο πλαίσιο της ανακατασκευής προβλέπεται αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού, οδοστρωσία, ασφαλτόστρωση, πεζοδρόμια (κράσπεδα, ρείθρα, πλακόστρωση πεζοδρομίων κ.ά.) όπως επίσης οριζόντια και κάθετη σήμανση.

Πρόκειται για έργο που θα αναβαθμίσει το κέντρο του Αγρινίου, δίνοντας χαρακτηριστικά σύγχρονης πόλης, όπως εξάλλου φάνηκε από τα τμήματα που ήδη έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.

griva (1)

griva (2)

griva (3)

griva (4)

ΥΠΕΣ: Οι Ημερομηνίες των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών