Στο Αγρίνιο Φώφη Γεννημάτα και Γιώργος Παπανδρέου για τον Απόστολο Κατσιφάρα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ξεκάθαρη στήριξη στο πρόσωπο του Απόστολου Κατσιφάρα, ενόψει του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών στην Δυτική Ελλάδα, παρείχαν σήμερα από το Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια ευρείας συνάντησης σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου, οι οποίοι συνοδεύονταν από κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ και του ΚΙΔΗΣΟ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε: «Πάμε μπροστά, δημοκρατικά, δυναμικά, αυτή είναι και η μόνη επιλογή. Χρειαζόμαστε αυτοδιοίκηση η οποία να εγγυάται διαφάνεια και χριστή διοίκηση, να ξέρει ο κόσμος που πάνε τα λεφτά του. Χρειαζόμαστε αυτοδιοίκηση που να έχει αναπτυξιακούς στόχους, να έχει δείξει έργο, να έχει πρόγραμμα για σημαντικά έργα του μέλλοντος και να έχει εμπειρία και γνώση. Θέλουμε αυτοδιοίκηση η οποία να δουλεύει μαζί με τον κόσμο, να διαβουλεύεται με τους πολίτες, τους φορείς και τα επιμελητήρια. Δεν θέλουμε να υπηρετεί τα ισχυρά συμφέροντα. Θέλουμε να υπηρετεί το δημόσιο καλό και να έχει ευαισθησία στα κοινωνικά προβλήματα και στο περιβάλλον που θα αφήσουμε στην επόμενη γενιά. Η αυτοδιοίκηση αυτή έχει υπογραφή και όνομα Απόστολος Κατσιφάρας. Δίνουμε την μάχη για μια προοδευτική, ουσιαστική περιφέρεια με πορεία. Όλοι θα στηρίξουμε με δουλειά».

Η Φώφη Γεννήματα ανέφερε: «Η Δυτική Ελλάδα έχει περιφερειάρχη προοδευτικό και αποτελεσματικό, έναν άνθρωπο που έχει δείξει τις ικανότητές του, το όραμά του και την αγάπη για τον τόπο του και έχει κάνει σημαντικό έργο. Είμαστε αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει αλλαγή, δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο για να συνεχιστεί η σημαντική αυτή πορεία. Είμαστε όλοι εδώ για να δώσουμε αποφασιστικά και νικηφόρα την μάχη αυτή. Ευχόμαστε όλοι στον Αποστόλη Κατσιφάρα καλή επιτυχία».

Ο Απόστολος Κατσιφάρας σημείωσε: «είναι ένα δημοκρατικό προσκλητήριο για τις εκλογές της Κυριακής. Θέλουμε μια αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, συμμετοχική και βαθιά δημοκρατική, με διαφάνεια, όραμα και σχέδιο. Έχουμε δώσει δείγματα γραφής μιας προοδευτικής διακυβέρνησης και για αυτό καλούμε τους πολίτες την Κυριακή να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξουν και να μας δώσουν μια ισχυρή λαϊκή εντολή για την επόμενη ημέρα, μια μέρα που θα έρθει η δικαίωση και μια μεγάλη, νέα δυναμική πορεία. Έχουμε εμπιστοσύνη στους δημοκρατικούς πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι γνωρίζουν την αυτοδιοικτική μου διαδρομή, την δημοκρατική πορεία. Πραγματικά μαζί με την ισχυρή ομάδα που έχουμε μπορούμε να εγγυηθούμε το προοδευτικό και δυναμικό μέλλον της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αυτοδιοίκηση, ανάπτυξη, αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια, νέα προοπτική».

Δηλώσεις Φ. Γεννηματά από το Αγρίνιο

Gepostet von Συνείδηση Εφημερίδα am Freitag, 31. Mai 2019

Δηλώσεις Γ. Παπανδρέου από το Αγρίνιο

Gepostet von Συνείδηση Εφημερίδα am Freitag, 31. Mai 2019

Δηλώσεις Απ. Κατσιφάρα από το Αγρίνιο

Gepostet von Συνείδηση Εφημερίδα am Freitag, 31. Mai 2019

Ξεκινά στην Πάτρα η αστυνόμευση με ποδήλατα