ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΑγρίνιο: Εθελοντική Αιμοδοσία προς τιμήν του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου και της “Ημέρας της Αστυνομίας” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Εθελοντική Αιμοδοσία προς τιμήν του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου και της “Ημέρας της Αστυνομίας” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Εθελοντική Αιμοδοσία προς τιμήν του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου και της “Ημέρας της Αστυνομίας” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Σήμερα, 19 Οκτωβρίου, παραμονή της εορτής του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου και η τοπική διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Αγρινίου, την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου και το Γ.Ν. Αγρινίου συνδιοργανώνουν την αιμοδοσία η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 2.30 το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προς τιμήν του προστάτη της ΕΛ.ΑΣ. Αγίου Αρτεμίου και της “Ημέρας της Αστυνομίας” στις 17:30 στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου, θα τελεστεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

Αύριο, στις 10:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου, θα τελεστεί δοξολογία προς τιμή του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

aimodosia (2)

aimodosia (6)

aimodosia (1)

aimodosia (3)

aimodosia (4)

aimodosia (5)

Αγρίνιο: Γυναικεία υγεία, τοκετός και πρόληψη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr