Αγρίνιο: Εθελοντική Αιμοδοσία για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου πραγματοποιεί σήμερα, Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, η οποία ξεκίνησε το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι και τις 2.30μ.μ. Παράλληλα, στο χώρο της αιμοδοσίας πραγματοποιείται συλλογή δειγμάτων για όσους θέλουν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες Μυελού των Οστών, καθώς και ενημέρωση ώστε να επιλυθεί οποιαδήποτε απορία σε όσους το επιθυμούν.

Η ταμίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Ευτέρπη Καββαδία τόνισε στο sinidisi.gr: «η αιμοδοσία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών. Είναι σημαντική ημέρα για μας και προσπαθούμε να προσελκύσουμε τον κόσμο. Η διαδικασία της αιμοδοσίας είναι απλή και διαθέτοντας δέκα λεπτά, σώζεις μια ζωή, ιδιαίτερα την εποχή αυτή που οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες. Επίσης, ο κόσμος ενδιαφέρεται για να γίνει δότης μυελού των οστών. Μέσα σε λίγες ώρες ήρθαν πέντε άτομα για να δώσουν δείγμα. Το ενδιαφέρον είναι γενικότερο όμως για μυελό των οστών, γιατί η διαδικασία είναι απλή. Όσο υπάρχει ενημέρωση υπάρχει και ανταπόκριση και το ενθαρρυντικό είναι πως ενδιαφέρεται να προσφέρει νέος ηλικιακά κόσμος».

Εξέλιξη του έργου στην Κλεισούρα – Απόστολος Κατσιφάρας: «Βούλησή μας είναι η γρηγορότερη δυνατή αποκατάσταση» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

aimodosia (1)

aimodosia (2)

aimodosia (3)

aimodosia (5)

aimodosia (6)

aimodosia (7)

aimodosia (4)
Η ταμίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Ευτέρπη Καββαδία