ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑγρίνιο: Σειρά διεκδικήσεων από τους συνδικαλιστές της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αγρίνιο: Σειρά διεκδικήσεων από τους συνδικαλιστές της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αγρίνιο: Σειρά διεκδικήσεων από τους συνδικαλιστές της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Χρήστου Μαυραγάνη

Δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν ενισχυθεί με έκτακτο προσωπικό από τον πίνακα μεταθέσεων η νεοσύστατη υπηρεσία της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων (Ιόνιας Οδού)

Πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας έθιξε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Χρήστος Μαυραγάνης.

Ο κ. Μαυραγάνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συγκρότησης – σύστασης μόνιμης διμοιρίας ΜΑΤ στο Αγρίνιο, λόγω των πολλών μέτρων που λαμβάνονται σε διάφορα γεγονότα, την τήρηση του προγράμματος της εβδομαδιαίας υπηρεσίας των αστυνομικών και την στελέχωση της νεοσυσταθείσας υπηρεσίας της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων (Ιόνιας Οδού) με έκτακτο προσωπικό από τον πίνακα μεταθέσεων.

Σε αντίθετη περίπτωση όπως διεμήνυσε το τοπικό σωματείο θα προβεί σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Την ίδια στιγμή θεωρεί επιτακτική ανάγκη την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της τοπικής αστυνομίας καθώς πολλά από αυτά (περιπολικά και μηχανές) έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, καθιστώντας επικίνδυνη την υπηρεσία των αστυνομικών που επιβαίνουν σε αυτά.

Τα παραπάνω θέματα τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια συνάντησης του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο, την περασμένη Δευτέρα στην Πάτρα, όπου υπήρξαν δεσμεύσεις ως προς την κατεύθυνση ανεύρεσης λύσης.

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης:

«Σκούπα» στα «σαραβαλάκια» του Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr