Αγρίνιο: Εκδήλωση για τις δερματικές παθήσεις και τον καρκίνο του δέρματος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αγρινίου και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου συνδιοργάνωσαν σήμερα το απόγευμα, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Δερματικές Παθήσεις και Καρκίνος Δέρματος».

Στόχος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ήταν η ευαισθητοποίηση και η σωστή ενημέρωση του κοινού από ειδικούς επιστήμονες σχετικά με τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του μελανώματος και του καρκίνου του δέρματος γενικότερα.

Το Προεδρείο της εκδήλωσης απαρτίζονταν από την Άννα Μαστοράκου – Πυρηνική Ιατρός, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και τον Δημήτρη Σκιαδά – Διευθυντή Ε.Σ.Υ. Δερματολογικού Τμήματος Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Αθηνά Χριστοπούλου – Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. Ογκολογικής Μονάδας Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», η Όλγα Σταμούλη – Πλαστική Χειρουργός και η Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη – Νοσηλεύτρια, Πρόεδρος Ο.Ε.Κ.Κ. «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας.

Την ημερίδα συντόνισε η Δημοσιογράφος Μαρία Σιορώκου. 

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: Εκδήλωση για το Εθνικό Κτηματολόγιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)