Αγρίνιο: «Έδεσε» στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου το πρώτο Χριστουγεννιάτικο καραβάκι! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μετά την σταδιακή φωταγώγηση τμημάτων της πόλης και πρωτίστως του κέντρου της πόλης και άλλων σημείων που ξεκίνησε από το βράδυ της Δευτέρας σιγά – σιγά μπαίνουν και άλλες χριστουγεννιάτικες «πινελιές» στην πόλη. Σήμερα τοποθετήθηκε και φωταγωγήθηκε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο καραβάκι στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου, ενώ από εβδομάδα τοποθετηθεί και το δεύτερο στο «Πλατανάκι» στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Δημοκρατίας, ενώ από την ημέρα αυτή θα ξεκινήσει και επισήμως το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου. Οι εκπλήξεις που προετοιμάζονται για δημότες και επισκέπτες θα είναι εντυπωσιακές, ενώ θα διοργανωθούν και δραστηριότητες φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα!

Οι χώροι που θα φιλοξενηθούν οι εκδηλώσεις, θα είναι η Δημοτική αγορά, όπου εκεί θα γίνει η «Παραμυθούπολη» και θα πραγματοποιηθούν πολλά διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά, ενώ στην πλατεία Δημάδη θα γίνουν διάφορα παιχνίδια ενώ θα εγκατασταθεί και Carousel, ενώ κατά την διάρκεια των εορτών έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις έκπληξη!

xristougenniatiko-karavi1

xristougenniatiko-karavi2

xristougenniatiko-karavi4

Στους δρόμους οι συμβασιούχοι καθαριότητας του Πανεπιστημίου