Αγία Παρασκευή Τριχωνίδας: Σοβαρό πρόβλημα με τις τηλεφωνικές συνδέσεις

Καταγγελίες κατοίκων της περιοχής

Έντονες είναι το τελευταίο διάστημα, οι διαμαρτυρίες από κατοίκους της Αγίας Παρασκευής Τριχωνίδας για τις τηλεφωνικές συνδέσεις του χωριού. Όπως καταγγέλλει μέσω επιστολής του στη «Σ» κάτοικος της περιοχής:

«Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Δ. Αγίας Παρασκευής Τριχωνίδος του Δήμου Αγρινίου (Ζελίχωβο), εξυπηρετείται τηλεπικοινωνιακά από τον ΟΤΕ μέσω εγκαταστάσεων ΣΑΡ με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονο και οξύτατο πρόβλημα στην τηλεφωνική επικοινωνία των κατοίκων – συνδρομητών με τον «έξω» κόσμο (20χλμ. από την πόλη του Αγρινίου).

Είναι απαράδεκτο για τον ΟΤΕ-DEUTSCHE TELEKOM με την τεχνολογία που διαθέτει εν έτη 2019 να μην λειτουργούν 3-4 ημέρες της εβδομάδας οι απλές τουλάχιστον τηλεφωνικές συνδέσεις  του χωριού και να είναι αποκομμένο και απομονωμένο το μισό χρόνο.

Στο χωριό μας υπάρχουν περίπου 150 μόνιμοι κάτοικοι, απ’ τους οποίους οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι και δεν έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να χρησιμοποιήσουν κινητό τηλέφωνο.

Είναι δραματική η κατάσταση που επικρατεί λόγω των συχνών και συστηματικών βλαβών, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για τη ζωή – επιβίωση τους, άμεση επικοινωνία με γιατρούς και πρώτες βοήθειες!

Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από το πλήθος και την συχνότητα αναγγελίας των βλαβών (παρόλο που οι αντίστοιχοι κάτοικοι – συνδρομητές δεν έχουν την δυνατότητα επικοινωνίας με το 13888 για την αναγγελία τους) καθώς και από τις επανειλημμένες επισκέψεις των τεχνικών του ΟΤΕ χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα!

Τι φταίει; Ποιος ευθύνεται; Μόνο πωλήσεις;;;».

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

Γιώργος Παπαναστασίου: «Αποδίδουμε τιμές σε μια  σημαντική μορφή της Χριστιανοσύνης που μαρτύρησε για την πίστη του»