ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγγελική Ζυγούρη και Ζωή Λύρου, μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό «Μικρός Ευκλείδης» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγγελική Ζυγούρη και Ζωή Λύρου, μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό «Μικρός Ευκλείδης» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγγελική Ζυγούρη και Ζωή Λύρου, μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό «Μικρός Ευκλείδης» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε τελετή που έγινε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο, οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, Αγγελική Ζυγούρη και Ζωή Λύρου βραβεύτηκαν, διότι διακρίθηκαν μεταξύ των συμμαθητών τους πετυχαίνοντας άριστη βαθμολογία  στο διαγωνισμό «Μικρός Ευκλείδης», που διοργανώθηκε από την Μαθηματική Εταιρεία. Η σχολική κοινότητα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, είναι χαρούμενη για την επιτυχία τους και εύχεται πάντα επιτυχίες!

panaitolikonews.gr

Η ανακοίνωση του παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας:

Η Διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί μαθητές, γονείς και καθηγητές για την παρουσία τους στην ετήσια βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους μαθηματικούς διαγωνισμούς «Μικρός Ευκλείδης», «Βαρόπουλος», «Θαλής» και «Ευκλείδης».
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 19:00 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο.
Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Γεράσιμος Καλαμπαλίκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Χαιρετισμό έκαναν στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντίνος Νάκος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Γρηγόρης Μπεληγιάννης, Πρόεδρος του Πανεπιστήμιου Πατρών, «Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προιόντων και Τροφίμων» και ο κ. Χρήστος Κολοβός, Διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας
Στη συνέχεια ο ψυχίατρος κ. Χρήστος Σκαμνέλος (Δ/ντής του κέντρου ψυχικής υγείας του Γεν.Νοσοκομείου Αγρινίου) μίλησε για τη διαχείριση του άγχους των μαθητών κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Ο πρόεδρος του παραρτήματος κ. Γεράσιμος Καλαμπαλίκης τίμησε όλους τους προέδρους απο την ίδρυση του παραρτήματος μέχρι σήμερα. Τιμήθηκαν οι κ. Τηλέμαχος Αυδής, Κωνσταντίνος Νάκος, Νίκος Ρίγγας ,Μιχάλης Τζούμας και Κωνσταντίνος Γιαννακάς.
Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου και ύστερα οι επιτυχόντες του δημοτικού στο διαγωνισμό «Μικρό Ευκλείδη».
Την επόμενη μέρα , Κυριακή 19 Μαΐου στις 10:30 στο Μεσολόγγι στην αίθουσα «Χαρίλαος Τρικούπης» στο Πνευματικό Κέντρο Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε η βράβευση για τους υπόλοιπους επιτυχόντες.
Τη βράβευση άνοιξαν με χαιρετισμό οι κ . Γεράσιμος Καλαμπαλίκης, Κωνσταντίνος Νάκος ,Αναστάσιος Σκαρμούτσος πρόεδρος πνευματικού κέντου Μεσολογγίου και ο κ. Χρήστος Καζαντζής, Διευθυντής δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.
Ο ψυχίατρος κ. Βασίλειος Μπρούμας (Διευθυντής του τομέα ψυχικής υγείας του Νοσοκομείου Μεσολογγίου) μίλησε για το πως τα παιδιά οφείλουν να διαχειρίζονται το άγχος τους και τι πρέπει να προσέξουν. Ύστερα ακολούθησε η βράβευση των μαθητών.
Η διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συχγαίρει όλους τους επιτυχόντες καθώς επίσης και τους μαθητές που έλαβαν μέρος. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να προσπαθούν, να βελτιώνονται και να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους. Συνοδοιπόροι τους σ’ αυτό το δρόμο θα είναι οι γονείς στους οποίους ευχόμαστε καλή δύναμη και συχγαρητήρια για τα παιδιά τους.
Ο Πρόεδρος Γεράσιμος Καλαμπαλίκης  –  Η Γενική Γραμματέας Ειρήνη Ρεντίφη
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr