ΑΕΜ: Στις 31 Ιουλίου η πρώτη – Στο φουλ οι εργασίες σε αποδυτήρια και γραφεία

Για την προσεχή Δεύτερα 31 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ορίστηκε το πρώτο ραντεβού της ΑΕΜ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Η τελική απόφαση πάρθηκε με γνώμονα και τις εργασίες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στα αποδυτήρια αλλά και τους κοινόχρηστους χώρους που χρησιμοποιεί η ομάδα καθ’ όλη την χρονιά, ώστε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών να έχουν ολοκληρωθεί.

Οι πρόοδος των εργασιών είναι εντυπωσιακή, ενώ και τα αποτελέσματα με την ολοκλήρωσή τους αναμένονται ακόμα πιο εντυπωσιακά όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.

Στασιμότητα επικράτησε τα τελευταία 24ωρα όσο αναφορά στα μεταγραφικά, με την ανακοίνωση του Θοδωρή Λίτσου το Σάββατο να ταράζει αυτή την ηρεμία, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι παίκτες με τους οποίους έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία η ομάδα να μην έχουν αποκτήσει ακόμα την ελευθέρα τους από τις ομάδες που αγωνιζόντουσαν μέχρι πρότινος.

Στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων υπάρχει αισιοδοξία ότι τις επόμενες ημέρες οι όποιες εκκρεμότητες θα διευθετηθούν και οι περισσότεροι εξ αυτών θα είναι κανονικά στη διάθεση του Χρήστου Ζαρκαβέλη στην πρώτη της ομάδας, με τον τελευταίο σήμερα να έχει τα γενέθλια του και τον σύλλογο μέσα από το επίσημο προφίλ της ομάδας στο facebook να του εύχεται Χρόνια Πολλά…

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Ζαρκαβέλης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και άπαντες στην οικογένεια της ΑΕΜ του ευχόμαστε να είναι πολύχρονος, υγιής και ευτυχισμένος. Χρόνια πολλά κόουτς!»

aitosports.gr

aem

«Χρυσοί» δύο Ναυπάκτιοι στην ορεινή ποδηλασία