ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΑ.Ε.Κ.: Στο χειρουργείο ο Αιτωλοακαρνάνας Μιχάλης Μπακάκης!

Α.Ε.Κ.: Στο χειρουργείο ο Αιτωλοακαρνάνας Μιχάλης Μπακάκης!

Α.Ε.Κ.: Στο χειρουργείο ο Αιτωλοακαρνάνας Μιχάλης Μπακάκης!
Την πόρτα του χειρουργείου καλείται να περάσει ο Μιχάλης Μπακάκης το προσεχές διάστημα.

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται εκτός των κλήσεων της Εθνικής ομάδας. Σε αυτές βρίσκονται εκ μέρους της Α.Ε.Κ. ο Πέτρος Μάνταλος, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο διεθνής αμυντικός της Ενωσης είχε ενημερώσει τον ομοσπονδιακό προπονητή Αγγελο Αναστασιάδη ότι την Τρίτη 21 Μαίου θα μπει για προγραμματισμένο χειρουργείο για αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό στους κοιλιακούς.

Μάλιστα για το πρόβλημα αυτό είχε γίνει αλλαγή από τις 2 Μαρτίου στο παιχνίδι με τον Αρη στο Χαριλάου και εν συνεχεία πήγε συντηρητικά όσο μπορούσε και αγωνιζόταν με κάποιες ενοχλήσεις προκειμένου να μην λείψει μέχρι το τέλος της σεζόν και δη από τον τελικό με τον Π.Α.Ο.Κ.

Έτσι, ο Μπακάκης μπαίνει στο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα και βεβαίως θα ακολουθήσει μετά το απαιτούμενο διάστημα αποκατάστασης δίχως να πάει διακοπές. Και αυτό ώστε να είναι έτοιμος 100% και απαλλαγμένος από το πρόβλημά του με την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έτσι δεν υπολογίζεται για την Εθνική μας ομάδα που θα βρεθεί για λίγες μέρες στην Ολλανδία για μια μίνι – προετοιμασία στα τέλη Μαΐου, ενώ προγραμματίστηκε και «τεστ» με την Τουρκία στις 30 Μαΐου στην Αττάλεια.

Φέτος ο Μπακάκης έχει αγωνιστεί σε 42 παιχνίδια με την φανέλα της Α.Ε.Κ., ενώ πέρυσι μέτρησε 43. Και αναμενόμενα έχει επιβαρυνθεί αρκετά. Ετσι στόχος είναι ενόψει της νέας σεζόν να είναι απόλυτα έτοιμος και απαλλαγμένος από κάθε πρόβλημα.

Τάσος Καπετανάκος – sportime.gr

Παναιτωλικός: Θετική η αδειοδότηση από την ΕΠΟ, αλλά με πρόστιμο για τη βιωσιμότητα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΕνοικιάζεται γκαρσονιέρα 3ου ορόφου 41 τ.μ., επιπλωμένη και με ηλεκτρικές συσκευές, με γκαράζ, στο Δυρράχιο Αλβανίας. Το σπίτι είναι 80 μέτρα από την θάλασσα και το γκαράζ 50 μέτρα από την θάλασσα. Τιμή 20 €/ ημερησίως. Τηλ.: 0030-6977 – 856190.

Ζητείται υπεύθυνος φαρμακοποιός, για πλήρη απασχόληση, σε φαρμακείο του Ξηρομέρου. Τηλ.: 6938 – 216240.

Πωλείται στο Αγρίνιο, AUDI Turbo Quattro, 1800cc, σε άριστη κατάσταση, με service αντιπροσωπείας. Δεκτός έλεγχος στην αντιπροσωπεία. Τηλ.: 6973 – 236476. (2098)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ βοηθός λογιστή με γνώσεις και εμπειρία σε διπλογραφικά βιβλία (γ΄ κατηγορίας), διαχείριση εμπορικής εφαρμογής. Απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού σε mail: stath1@otenet.gr. ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε., 5o χλμ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΤΗΛ.: 2641050491. (2097)

Οι Μύλοι Τρικάλων, Νικ.Σ.Τσιασιώτη & Σια Ο.Ε., με έδρα την Καλαμπάκα, αναζητούν πωλητή / συνεργάτη με αντίστοιχη εμπειρία στο κλάδο του αλεύρου. Περιοχές κάλυψης νομός Αιτωλοακαρανίας και Άρτας. Αποστολή βιογραφικών στο info@trikalamills.gr. Τηλέφωνα επικοινωνίας στα 2432072602 και 2432072423.

Μεγάλη εταιρεία στο χώρο του λιανεμπορίου, που λειτουργεί υποκαταστήματα γνωστής αλυσίδας super market με το σύστημα της δικαιόχρησης, αναζητά ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ SUPER MARKET για τα καταστήματά της σε τουριστικούς προορισμούς. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να ενδιαφέρονται για μόνιμη μετεγκατάσταση εκτός Αιτωλοακαρνανίας και θα διαμένουν σε κατάλυμα που παρέχει η εταιρεία. Απαραίτητα προσόντα: • Απόφοιτοι Γυμνασίου. • Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε super market. • Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να είναι δυναμικοί, να έχουν όρεξη για δουλειά και να τους αρέσει η επικοινωνία και η επαφή με τους πελάτες. • Ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο για τις προσωπικές τους μετακινήσεις. Η εταιρεία προσφέρει μόνιμη πλήρη απασχόληση σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο περιβάλλον, με άριστες συνθήκες απασχόλησης και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6942053596 ή να αποστείλουν βιογραφικό στο e-mail caterina.ioa@gmail.com για καθορισμό ραντεβού στην περιοχή του Αγρινίου.

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Φιλολογίας Πατρών με Μεταπτυχιακό στην κλασική φιλολογία παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και αναλαμβάνει την πλήρη και άριστη προετοιμασία υποψήφιων Πανελλαδικών Εξετάσεων σε όλα τα μαθήματα. Παρέχονται: . Πλούσιο υποστηρικτικό υλικό σε όλα τα μαθήματα ανά διδακτική ενότητα, σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. . Σωστός προγραμματισμός ύλης. . Συνεχής αναβάθμιση διδακτικού υλικού. . Ευχάριστη διδασκαλία.. Υψηλή στάθμη εκπαιδευτικών υπηρεσιών. . Επαναληπτικά – ανακεφαλαιωτικά διαγωνίσματα. Θέματα προσομοίωσης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936038226. email: exevgeni@yahoo.gr

ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ στο Αγρίνιο ζητά άτομο για ημιαπασχόληση.(INTERNET- MARKETING) Απαραιτήτως: Πολύ κάλες γνώσεις υπολογιστών και ίντερνετ. Ευχέρεια στον γραπτό Αγγλικό λόγο. Ο εργαζόμενος η θα αναλάβει το κομμάτι του marketing της εταιρίας αποκλειστικά μέσω ίντερνετ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email με το βιογραφικό τους η όποια άλλη πληροφορία επιθυμούν.Email: A_A_Architekton@outlook.com Τηλ: 2641401168

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ψυχολόγος από μη κερδοσκοπικό οργανισμό: Απαραίτητα προσόντα: • Πτυχίο Ψυχολογίας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε γνωστικό αντικείμενο της ψυχολογίας που σχετίζεται με παιδιά • Προϋπηρεσία • Ικανότητα προγραμματισμού και οργάνωσης • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ • Κάτοχος διπλώματος οδήγησης Περιοχή εργασίας: Αγρίνιο Αποστείλατε βιογραφικό στο e-mail: ergasia.smile@yahoo.gr αναγράφοντας τον κωδικό 244.

Η ΟΨΟΝ COMMERCE, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Αρτοβιομηχανίας ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ζητεί για την επάνδρωση του τμήματος πωλήσεων οδηγούς – πωλητές (exvan). Ικανότητες διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας θα εκτιμηθούν. Απαραίτητη προϋπόθεση Δίπλωμα Γ΄ κατηγο ρίας. Επικοινωνία: email: m.panagopoulos@opson.gr. ηλ: 6946905162