Α.Ε. Μεσολογγίου: Κοντομήτσος και Βαβάτσικος λύνουν τα χέρια του Γιώργου Πετσίνη

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και τα σωματεία της ΕΠΣ Νομού Αιτωλοακαρνανίας πριν πεινάσουν… μαγειρεύουν. Για την Α.Ε. Μεσολογγίου τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr η περσινή κάτοχος του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας και ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣΝΑ  δεν σκοπεύει να κάνει κάποιο μεγάλο άνοιγμα.

Δυο πολύ σημαντικές επιστροφές, η μία του αμυντικού Κωνσταντίνου Κοντομήτσου που ήταν φαντάρος το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και του μέχρι πρότινος έμπειρου επιθετικού Κώστα Βαβάτσικου αναμένεται να λύσουν κατά πολύ τα χέρια του προπονητή Γιώργου Πετσίνη.

Εκείνο, λοιπόν, που έχει σημασία είναι το δέσιμο της ομάδας, κάτι το οποίο βλέπουμε πως γίνεται όλο και περισσότερο. Αποκορύφωμα, ήταν η ανατροπή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ενώσεώς μας, κόντρα στον Τρίκαρδο Κατοχής και η εξασφάλιση της παρουσίας και στον φετινό τελικό κόντρα στον Νέο Αμφίλοχο.

Εν κατακλείδι, για την Α.Ε. Μεσολογγίου κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο μόνο αν βρεθεί κάτι πολύ εξαιρετικό για μεταγραφή και όχι ανακύκλωση παιχτών κατηγορίας, δηλαδή ένας παίχτης που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, πράγμα, πολύ δύσκολο αυτή την εποχή.

Παρασκευάς Μάζης

Αυλαία με νίκες για το παιδικό και τις κορασίδες του Αιόλου