Α.Δ. Ακαρνανίας: Αιχμές Μαυραγάνη προς την πρώην ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. – “Ασκούνταν μόνιμη πίεση στο προσωπικό άνευ λόγου και ουσίας” – ΗΧΗΤΙΚΟ

Αιχμές προς την πρώην ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. άφησε μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελόπουλο και στην εκπομπή “10 ΜΕ… ΤΟΝΟ” του “ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8” ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, Χρήστος Μαυραγάνης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαυραγάνης ανέφερε: Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος, Παναγιώτης Πετσίνης, έχει προσδώσει ένα αίσθημα αισιοδοξίας στο προσωπικό. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μόνιμη πίεση του προσωπικού, άνευ λόγου και ουσίας, γεγονός που δημιουργούσε συσσωρευμένα προβλήματα τα οποία βλέπαμε καθημερινά. Χωρίς σωστή καθοδήγηση το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό”.

Πάντως η συνέντευξη του κ. Μαυραγάνη έκρυβε αρκετές ειδήσεις τόσο για τη σύσταση μόνιμης διμοιρίας ΜΑΤ στο Αγρίνιο όσο και για την επικείμενη ενίσχυση του προσωπικού.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη

Ετήσια Γενική Συνέλευση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με βραβεύσεις και πολλές ειδήσεις παρουσία Γερακαράκου! (ΦΩΤΟ)