ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΡεκόρ συμμετοχών στο 9th Trichonian Wakeboard

Ρεκόρ συμμετοχών στο 9th Trichonian Wakeboard

Ρεκόρ συμμετοχών στο 9th Trichonian Wakeboard

Το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου2018 πραγματοποιήθηκε στην Τριχωνίδα το 9th TRICHONIAN WAKEBOARD 2018. 54 αθλητές (ρεκόρ συμμετοχής) και 8 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα τίμησαν το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για το άθλημα.

Με συνδιοργανωτή  την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος – Περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ο Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου ΤΡΙΤΩΝΑΣ  υπό την αιγίδα της  Ε.Ο.Θ.ΣΚΙ και με την υποστήριξη των Δήμων Θέρμου και Αγρινίου, διοργάνωσε για ένατη συνεχή χρονιά το κύπελλο υδροσανίδας Τριχωνίδας.

Άψογη καθ όλα η διοργάνωση κατάφερε να δημιουργήσει νέο ρεκόρ συμμετοχών  και να αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από αθλητές και συνοδούς αλλά και γονείς αθλητών.

Ο Τρίτωνας Αγρινίου απέσπασε 10 μετάλλια σε συνέχεια των 9 μεταλλίων που κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Βουλιαγμένη στις 5-7  Οκτωβρίου . Είναι αξιοσημείωτο ότι με αυτές τις διακρίσεις ο Τρίτωνας κατακτά τα τελευταία χρόνια την δεύτερη θέση Πανελληνίως πολύ κοντά στον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης.

Το πολύ υψηλό επίπεδο διοργάνωσης μας επιτρέπει να οραματιζόμαστε σύντομα την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Τριχωνίδα.

Ενημέρωση του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας για το ΚΕΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr