Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Αμβρακικός Λουτρού

Χωρίς εκπλήξεις τελείωσε ο πρώτος αγώνας κυπέλλου μεταξύ των ομάδων του Αμβρακικού Λουτρού και της Ομόνοιας Κεχρινιάς. Ο Αμβρακικός Λουτρού μονοπώλησε επιθετικά σε όλη τη διάρκεια του ματς και κέρδισε εύκολα την ομάδα της κεχρινιάς με σκορ 2-0.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 17΄με πάσα – γέμισμα στη μικρή περιοχή, ο Μακρυπίδης πιάνει την κεφαλιά προς την εστία του Διγώνη, επικρατεί σύγχυση μεταξύ τριών παιχτών της Ομόνοιας πάνω στη γραμμή κοντά στο δεξί κάθετο δοκάρι, δε διώχνουν τη μπάλα η οποία τελικά καταλήγει στα δίχτυα. Στο 34΄ γέμισμα του Μακρυπίδη στη μικρή περιοχή, ο Μερσιώτης κοντά στο δεξί δοκάρι με κεφαλιά κάνει εύκολα το 2-0. Με το σκορ αυτό ο Αμβρακικός Λουτρού πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Η Ομόνοια Κεχρινιάς έδειξε θετικά στοιχεία για μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ.
Στη διάρκεια του ημιχρόνου ο πρόεδρος του Αμβρακικού Λουτρού Νεφρός Στάθης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας Γιάννη Φασιανό πρώην προπονητή και νυν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Αμβρακικού Λουτρού. Επίσης ο αρχηγός της Ομόνοιας Κεχρινιάς Σ. Θεοδωράκης πρόσφερε ανθοδέσμη στον πρόεδρο του Αμβρακικού Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση καθώς από φέτος οι αριθμοί των εισιτηρίων του Αμβρακικού Λουτρού θα συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο ένα τάμπλετ.
Συνθέσεις:
Αμβρακικός Λουτρού: Βασιλόπουλος, Φονιάς, Καρακώστας, Ζίγκηρης, Ζότας, Νίκας, Παγώνης, Μακρυπίδης, Μερσιώτης, Πελεκάνος, Μπρέσιακας.
Ομόνοια Κεχρινιάς: Διγώνης, Μάνθος, Μακρυδήμας, Κατσάνος, Ζούμπος, Αργύρης, Μασούρας, Ασπρούδης, Θεοδωράκης, Μηλιάς, Μάνθος.

amvrakikos_loutrou amvrakikos_loutrou-jpg1 amvrakikos_loutrou-jpg2 amvrakikos_loutrou-jpg3 amvrakikos_loutrou-jpg4 amvrakikos_loutrou-jpg5 amvrakikos_loutrou-jpg7 amvrakikos_loutrou-jpg8 amvrakikos_loutrou-jpg9 amvrakikos_loutrou-jpg10 amvrakikos_loutrou-jpg11 amvrakikos_loutrou-jpg12 amvrakikos_loutrou-jpg13 amvrakikos_loutrou-jpg14 amvrakikos_loutrou-jpg15 amvrakikos_loutrou-jpg16 amvrakikos_loutrou-jpg17 amvrakikos_loutrou-jpg18 amvrakikos_loutrou-jpg19 amvrakikos_loutrou-jpg20 amvrakikos_loutrou-jpg21 amvrakikos_loutrou-jpg22 amvrakikos_loutrou-jpg23 amvrakikos_loutrou-jpg24 amvrakikos_loutrou-jpg25