ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΚ.Καλαντζής: “Oι σύγχρονοι μαθητευόμενοι μάγοι της παράταξης του κ.Τραπεζιώτη ας έρθουν με προτάσεις κι όχι με αφορισμούς”

Κ.Καλαντζής: “Oι σύγχρονοι μαθητευόμενοι μάγοι της παράταξης του κ.Τραπεζιώτη ας έρθουν με προτάσεις κι όχι με αφορισμούς”

Κ.Καλαντζής: “Oι σύγχρονοι μαθητευόμενοι μάγοι της παράταξης του κ.Τραπεζιώτη ας έρθουν με προτάσεις κι όχι με αφορισμούς”

Με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Κ. Καλαντζής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η αποσπασματική κι ως εκ τούτου παραπλανητική παράθεση και η κατά το δοκούν ερμηνεία των δηλώσεών μου, δεν συνάδουν με την εμπειρία, την διανοητική ικανότητα και το ήθος του κ. Τραπεζιώτη.

Ως εκ τούτου, θα του συνιστούσα να προτείνει στους συντάκτες της ανακοίνωσης της παράταξής του το βιβλίο του Φρίντριχ Χέγκελ “Ιστορία της Φιλοσοφίας”, όπου, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στους «διανοούμενους» που χαρακτηρίζονται από την αποσπασματική τους σκέψη  λέει πως: «είναι σαν ζώα που έχουν ακούσει με ευκρίνεια όλους τους ήχους μίας μουσικής, αλλά που δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την ενότητα και την αρμονία του μουσικού έργου».

Επίσης, θα θέλαμε να του θυμίσουμε τις επανειλημμένες δημόσιες δηλώσεις του, κατά την προεκλογική περίοδο, για την ανάγκη δημιουργίας μόνιμων θέσεων εργασίας.

Αυτό δηλαδή που αποτέλεσε και τον πυρήνα των δηλώσεών μου.

Θέσεων εργασίας που σε καμία περίπτωση δεν δημιουργούνται με τα ψέματα, το λαϊκισμό και τις άστοχες προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων.

Όπως άλλωστε αποδεικνύουν και τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας σύμφωνα με τα οποία, τον μήνα Αύγουστο (κορύφωση θερινής τουριστικής περιόδου, εποχική απασχόληση) το  ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων ήταν αρνητικό  κατά 16.500 θέσεις εργασίας, όταν τον ίδιο μήνα πέρυσι το αρνητικό πρόσημο αφορούσε μόλις 441 θέσεις.

Ας σταματήσουν λοιπόν να χαϊδεύουν αυτιά οι σύγχρονοι μαθητευόμενοι μάγοι της παράταξης του κ. Τραπεζιώτη. Ας έρθουν με προτάσεις κι όχι με αφορισμούς να συνεργαστούμε για το αυτονόητο, κι ας στρέψουν τα βέλη τους προς αυτούς οι οποίοι πραγματικά «προσβάλλουν το δικαίωμα στην εργασία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» και «θίγουν σε υπέρτατο βαθμό την ευαίσθητη ομάδα του άνεργου πληθυσμού». Την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr