Τα βλέμματα στην Τούμπα - Λύσεις με την επιστροφή των διεθνών

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι στραμμένη η προσοχή των ανθρώπων του Παναιτωλικού. Το ξεκίνημα είναι δύσκολο, όμως σε τέτοιες…

xfghdfhdfhdf

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι στραμμένη η προσοχή των ανθρώπων του Παναιτωλικού. Το ξεκίνημα είναι δύσκολο, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις το άγχος είναι στην πλευρά των γηπεδούχων και το γεγονός αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη.

Ο Δημήτρης Χαντάκιας και ο Στάθης Βασιλούδης επιστρέφουν στο Αγρίνιο μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελπίδων και ο Γιάννης Ματζουράκης έχει δύο ακόμα επιλογές για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα της Εθνικής μας την Τρίτη στην Πορτογαλία που έληξε με 1 - 0 υπέρ των γηπεδούχων, υπολογίζονται για την πρεμιέρα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα.

Το πλάνο που φάνηκε στο φιλικό με τη Λάρισα

Συνήθως οι ομάδες στο τελευταίο τους φιλικό προετοιμασίας δοκιμάζουν τους παίκτες που θέλουν να έχουν έτοιμους στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Το ίδιο συνέβη και στον Παναιτωλικό στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, όμως ερωτηματικό αποτελεί πως θα καλυφθεί το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Παπάζογλου. Ο Κυριακίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Κούσας, Τσοκάνης και Κλέσιο είναι τα φαβορί για την άμυνα, ενώ Πάουλο, Φερέιρα, Ουάρντα και Τομανέ φαντάζουν σίγουροι πίσω από το Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο Ματζουράκης χρησιμοποίησε τους Ρότσα και Τσοκάνη σαν αμυντικά χαφ μετά την αποχώρηση του Παπάζογλου με τη Λάρισα, και αν υπάρξει η χρησιμοποίηση ενός από τους δύο στη συγκεκριμένη θέση ο Μάκος θα βρίσκεται στην άμυνα. Η θέση που θα αγωνιστεί ο Γρηγόρης Μάκος, καθώς μπορεί να παίξει στην άμυνα και στα χαφ θα κρίνει τις όποιες αλλαγές, ενώ δεν αποκλείεται στο βασικό σχήμα να χρησιμοποιηθεί ο Δημήτρης Χαντάκιας.

Μήνυμα συμπαράστασης από Κούγια σε Παπάζογλου

Ο Πρόεδρος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας ενημερώθηκε για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Τάσου Παπάζογλου στον αγώνα του Παναιτωλικού με τους "βυσσινί" και με ανακοίνωσή του εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Με αυτή τη δήλωσή μου θέλω να εκφράσω, τόσο τα προσωπικά όσο και της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, συναισθήματα συμπαράστασης.

Σήμερα πληροφορηθήκαμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του εξαίρετου ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, στο φιλικό παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο 3/9/16.

Είμαστε συγκλονισμένοι και συμπαριστάμεθα στον ποδοσφαιριστή και στην οικογένειά του.

Ευχόμαστε όλοι την ταχύτερη ανάρρωσή του και θα είμαστε όλοι παρόντες σε οτιδήποτε μας ζητηθεί.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης θα επισκεφθεί τον Τάσο Παπάζογλου στην κλινική που θα νοσηλευτεί.

Στενοχωρημένος για Παπάζογλου ο Βαρέλα

Στενοχωρημένος για τον τραυματισμό του Παπάζόγλου εμφανίζεται ο Νίκολας Βαρέλα σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο μέσος της ΑΕΛ πληροφορήθηκε για τον τραυματισμό του παίκτη του Παναιτωλικού που προκλήθηκε σε φάση που συμμετείχε και ο ίδιος και εξέφρασε τη στενοχώρια του, όμως τονίζει ότι η πράξη του δεν ήταν "εγκληματική" όπως χαρακτηρίστηκε αλλά έγινε πάνω στη φάση.

Γιάννης Ματζουράκης: "Στο χορτάρι θα φανούν όλα"

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την πρεμιέρα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές που έχει ο «δικέφαλος» από τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού:

«Όλα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα, ακόμα χειρότερα όταν συναντάς ομάδες πιο έτοιμες. Ο ΠΑΟΚ είναι αλλαγμένος κατά πολύ από πέρυσι, και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες προσπάθησαν να αλλάξουν αρκετά και να ανέβουν επίπεδο».

Αναφορικά με τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός προετοιμάζεται με υπομονή και  σοβαρότητα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Στο χορτάρι θα φανούν όλα. Δώσαμε βάση στο περσυνό υλικό και με κάποιες προσθήκες ελπίζουμε η ομάδα να είναι ακόμα καλύτερη. Η ομάδα έχει βασικό κορμό και ομοιογένεια και εκεί θα βασιστούμε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι 50% αλλαγμένη από πέρυσι. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύσκαμπτη ομάδα, και αυτό οφειλόταν στο σχεδιασμό για πολλά χρόνια. Αυτό φάνηκε ότι θέλουν να το αλλάξουν. Το γεγονός ότι δυνάμωσαν όλες οι μεγάλες ομάδες, νομίζω θα δούμε κάτι διαφορετικό φέτος και μεγάλο ανταγωνισμό».