Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το 6ου Patras Motor Show (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ενθουσίασε τους εκατοντάδες πατρινούς η πρώτη ημέρα του εντυπωσιακού -όπως αναμενόταν- 6ου Patras Motor Show , που από το απόγευμα του Σαββάτου άνοιξε τις πύλες του στον  Μόλο της Αγίου Νικολάου.

Δυνατή μουσική, ευφάνταστα εφέ συνέθεσαν ένα σκηνικό δυναμικής δημιουργίας. Καθώς για ακόμα μία χρονιά η Πανελλήνια Έκθεση Οχημάτων της Πάτρας, έδωσε τον παλμό του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το PMS θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις.

Μερικές από τις ιδιαίτερες παρουσίες είναι η Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών, ο κάτοχος του Παγκόσμιου Ρεκόρ Dragster “Casper”, αλλά και τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Κιβωτός Αγάπης, το Χέρι – Χέρι, η Δράση και η Πρόσβαση.

Το Σάββατο το καλλιτεχνικό κομμάτι περιελάμβανε την Σχολή Χορού «Κατσίκης dance», το Συγκρότημα Dis Arestoi και την χορεύτρια Ελένη Ματζουράνη, ενώ την Κυριακή τον ρυθμό θα δώσει η Πατρινή Γιούλη Ασημακοπούλου.

Ο Διαγωνισμός «QUESTIONS & MOTORS» με τα πλούσια δώρα θα διεξαχθεί στο Café Molos την Κυριακή στη 1.00 το μεσημέρι, ενώ ο Πρωταθλητής Αντώνης Γατσούλας και ο Γρηγόρης Αργυρόπουλος στις 18:00 θα κάνω ένα μοναδικό Jet Ski Show.

Για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί και DB Contest by 6o PMS όπου αυτοκίνητα θα αναμετρηθούν για το πιο δυνατό ηχοσύστημα.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

10:00 – 14:00

Ζωντανή Ραδιοφωνική Εκπομπή από το χώρο του PMS

( ΣΚΑΙ Πάτρας – Μελωδία FM – Σέντρα FM )

10:00-14:00

Db contest by 6o PMS : Finals

11:30

Παρουσίαση Απεγκλωβισμών και Πρώτων Βοηθειών από ΕΕΣ

12:30

Έναρξη Διαδικασίας Αξιολογήσεων «BEST of 2016»

13:30

Διαγωνισμός «Questions & Motors»

18:00

Freestyle JET SKI show

19:00

Show

19:30

Car & Motor Bike Presentation

20:00

Πολιτιστικά δρώμενα (Χορευτικά κ.α.)

20:30

Απονομές – Τελετή Λήξης

21:00

Συναυλία