Πάτρα – Νάυπακτος παίζοντας beach volley

Το Φθινόπωρο μπήκε ημερολογιακά, αλλά τα μπάνια συνεχίζονται, οι θάλασσες εξακολουθούν να είναι θελκτικές και ένα φωτογραφικό αφιέρωμα σε δύο νέα κορίτσια που συνδέουν (με φόντο τις παραλίες) τις δυο πλευρές της Γέφυρας είναι ακόμα επίκαιρο. Ο λόγος για τις δύο νεαρές αθλήτριες του beach volley, Φωτεινή Ξάνθη από τη Ναύπακτο και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου από την Πάτρα, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετές
αθλητικές επιτυχίες κατά την αγωνιστική περίοδο που έληξε πρόσφατα.

Οι δύο βολεϊμπολίστριες –που συνεχίζουν την καριέρα τους και στο βόλεϊ σάλας, σε ομαδικό επίπεδο- συμμετείχαν φέτος ως δίδυμο στα εξής τουρνουά (σε παρένθεση η θέση που κατέκτησαν στο καθένα): Διασυλλογικό Πελοποννήου (1 η), 2. Τουρνουά στο Anima Club στην Αθήνα (πρωτιά και Wild Card για το Masters του Ξυλοκάστρου), Βαλκανικό (7 η ), Masters Ξυλοκάτρου (7 η ), Masters Θεσσαλονίκης (5 η ), Masters στα Μάταλα της Κρήτης (5 η ) και Τελικοί Masters (5 Η θέση).
Οι δύο κοπέλες αποτελούν δυάδα για τα τρία τελευταία χρόνια και είχαν στεφθεί και πέρυσι (το 2015) Πανελλήνιες Πρωταθλήτριες στο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.
Προπονητής τους είναι ο Γιάννης Πετρόπουλος, ενώ την κοινή τους προσπάθεια στηρίζουν οι εταιρίες: KONAN sand sports, Δάπεδα ΜΠΙΚΟΣ ΔΑΠΕΔΑ, Flouskounis Foods, Ζαχαροπλαστεία Εντελβάις, Gym Tonic και Custom Prints.