Συνάντηση του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με εκπροσώπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Με τον Γραμματέα Ιωάννη Μοίρα, τον Γραμματέα του Πολιτικού Σχεδιασμού Ευθύμιο Δρόσο,τον Συντονιστή ΑΝ.ΕΛ. Αιτωλ/νίας Κων/νοΝτούπη και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παν. Μιχαλάτο, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι του πολιτικού κόμματος στο νομό.

Ο Νίκος Καραπάνος καλωσόρισε του εκπροσώπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ ακολούθως αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όπως είπε, οι σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή των θεσμοθετημένων πόρων, έχουν  επιπτώσεις στους ίδιους τους δημότες, είτε λόγω των αναπόφευκτων καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση του τεχνικού προγράμματος, είτε στην καθημερινότητα και την παροχή υπηρεσιών.

Ωστόσο, η οικονομική αναδιοργάνωση του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου από την δημοτική αρχή, έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής αξιοπρεπή λειτουργίααλλά και τη δημιουργία μιας ρεαλιστικής αναπτυξιακής προοπτικής και κατεύθυνσης.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, ενημέρωσε το Γραμματέα και τους εκπροσώπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τις πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις του Δήμου, οι οποίες έχουν απευθυνθεί εγγράφως κατά το πρόσφατο παρελθόν σε μέλη της κυβέρνησης, ζητώντας ταυτόχρονα την θεσμική τους παρέμβαση για την ικανοποίηση των αιτημάτων.