Ζάκυνθος: Θρίλερ στο Ιόνιο με βύθιση σκάφους – Ο καπετάνιος και οι τουρίστες βούτηξαν στη θάλασσα χωρίς σωσίβια

Το σκάφος που βλέπετε άρχισε να βυθίζεται ανοιχτά της Ζακύνθου. Ο Έλληνας καπετάνιος και οι Ρώσοι τουρίστες δεν είχαν άλλη επιλογή από το να βουτήξουν στη θάλασσα…

Τύχη βουνό είχαν τέσσερα άτομα σε 12μετρο σκάφος αναψυχής το οποίο βυθίστηκε στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, κοντά στις Αλυκές, τα ξημερώματα της Τρίτης (30-08-2016). Οι επιβαίνοντες, 3 άτομα Ρωσικής καταγωγής και ο Ελληνας κυβερνήτης, ταξίδευαν από την Κεφαλονιά στη Ζάκυνθο αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το σκάφος τους εμφάνισε βλάβη και τελικά βυθίστηκε. Οι τέσσερις επιβαίνοντες βρέθηκαν στη θάλασσα! Φίλος τους, που τους ανέμενε στη Ζάκυνθο, ανησύχησε με την καθυστέρησή τους, ειδοποίησε το Λιμενικό και έκτοτε ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησής τους.

ΦΩΤΟ από imerazante.gr
ΦΩΤΟ από imerazante.gr
ΦΩΤΟ από imerazante.gr
ΦΩΤΟ από imerazante.gr

Τελικά το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε του τέσσερις ναυαγούς, στο θαλάσσιο χώρο των Αλυκών, χωρίς σωσίβια ή άλλα σωστικά μέσα, σε κατάσταση υποθερμίας. Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο για να καταθέσουν, ενώ το βυθισμένο σκάφος τους ρυμουλκήθηκε από αλιευτικό, στο λιμάνι των Αλυκών.

Πηγή:

imerazante.gr