Περίεργη κλοπή στο γραφείο της Αντιδημάρχου Μαρίας Παπαγεωργίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αφαίρεσαν τον προσωπικό της ηλεκτρονικό υπολογιστή, μπαίνοντας από παράθυρο

Ανέγγιχτος ο υπόλοιπος χώρος!

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί στη Δημοτική Αρχή Αγρινίου η… παράξενη κλοπή που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην οδό Δαγκλή 27, όταν άγνωστος ή άγνωστοι παραβιάζοντας παράθυρο, μπήκαν στο χώρο και αφαίρεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή (αξίας 700 ευρώ) της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Μαρίας Παπαγεωργίου, η οποία αντιλήφθηκε την κλοπή. Άμεσα ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αγρινίου και αστυνομικοί της σήμανσης έσπευσαν στο σημείο για να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα και ενδεχομένως κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά τα στοιχεία του δράστη και να οδηγήσει τις Αρχές στον εντοπισμό και την σύλληψή του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κ. Παπαγεωργίου στη «Σ» «εκλάπη ο δικός μου υπολογιστής, ενώ ο υπόλοιπος χώρος ήταν ανέπαφος. Όλα βρέθηκαν απείραχτα πλην του υπολογιστή. Στον υπολογιστή μου δεν υπήρχαν αρχεία του Δήμου Αγρινίου. Είχα καθαρά προσωπική χρήση στον υπολογιστή. Από την πλευρά μας κάναμε ότι προβλέπεται ειδοποιώντας την αστυνομία, η οποία έχει προχωρήσει στις απαιτούμενες διαδικασίες. Επαναλαμβάνω πάντως ότι δεν ακούμπησαν τίποτα άλλο από το χώρο».

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΟΠΗ1

 

Το περίεργο λοιπόν της υπόθεσης είναι, όπως φαίνεται και από την δήλωση της κ. Παπαγεωργίου, ότι, ο δράστης ή οι δράστες είχαν ως στόχο τον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή και τίποτε άλλο. Αν για παράδειγμα ήθελαν να αφαιρέσουν χρήματα θα έψαχναν στα συρτάρια των γραφείων γεγονός που δεν έγινε, κάτι που από μόνο του δημιουργεί υποψίες και περίεργες σκέψεις.

Η αστυνομία από την πλευρά της συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, με το σχηματισμό σε πρώτη φάση δικογραφίας για κλοπή κατ’ αγνώστων.

aggelopoulos