Κεραυνοί, άνεμοι και σφοδρή καταιγίδα σάρωσαν το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων ,αν και ήταν αναμενόμενη η αλλαγή του καιρού αφού  η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει  με σχετικό δελτίο για την επιδείνωση του καιρού από σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου.

Ισχυρή βροχόπτωση ,έντονη κεραυνική δραστηριότητα και ισχυροί άνεμοι ήταν τα χαρακτηριστικά της καλοκαιρινής καταιγίδας, σύμφωνα με το epirustv.gr. Σε αρκετά σημεία της πόλης δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες,όπως στην Περιφερειακή Οδό  στο ύψος του Νεοχωρόπουλου και στον κόμβο της Εγνατία στην  Πεδινή όπου και βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας Ιωαννίνων για την αποφυγή τροχαίου ατυχήματος καθώς η κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο είναι πάντα αυξημένη .

Η βροχόπτωση, ήταν ιδιαίτερα έντονη και στην Εγνατία Οδό με τους οδηγούς να συναντούν  τα έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως μετά τη σήραγγα Δρίσκου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και την Τροχαία να μεταβαίνει στο σημείο για τη διευκόλυνσή τους .
Κλαδιά παρασύρθηκαν  εν μέση οδό σε διάφορα σημεία  της πόλης όπως έξω από το Πανηπειρωτικό Στάδιο με την Π.Υ Ιωαννίνων να φροντίζει για την απομάκρυνσή τους,ενώ δεν έλειψαν τα τροχαία   ατυχήματα την ώρα της νεροποντής ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς .
Στην παραλίμνια περιοχή δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής σημαντικά προβλήματα από συσσωρευμένα ύδατα με τα συνεργεία του Δήμου να βρίσκονται στην περιοχή.
Αισθητή είναι και η πτώση της θερμοκρασίας ενώ μετά από ένα μικρό διάλειμμα η βροχόπτωση ξεκίνησε και πάλι .