Απίστευτη απάτη-Ενοικίαζε πολυτελή αυτοκίνητα και μετά τα … εξαφάνιζε! Τον «τσάκωσαν» στην Πάτρα!

Μια απίστευτη απάτη είχε «στήσει» ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος ενοικίαζε πολυτελή αυτοκίνητα και στη συνέχεια τα … εξαφάνιζε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο 36χρονος χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, εμφανιζόταν σε εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων, ζητώντας να ενοικιάσει πολυτελή οχήματα, κυρίως Μερσεντές (αξίας 40.000 ευρώ). Η συνέχεια δεν ήταν καθόλου καλή για την εταιρία, καθώς μετά λίγες ημέρες, διαπίστωναν ότι το αυτοκίνητο είχε κάνει «φτερά»!.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός είχε «χτυπήσει» με αυτή την μέθοδο στις 20 Ιουνίου, σε κατάστημα της εταιρίας στην Αθήνα, στη οποία είχε εμφανιστεί ως Κύπριος. Στις 24 Ιουνίου, ο 36χρονος αυτή φορά ως Σλοβάκος, ενοικίασε πολυτελές όχημα από κατάστημα της εταιρίας στη Μύκονο και δύο ημέρες αργότερα στις 26 Ιουλίου, ο νεαρός «χτύπησε» σε κατάστημα της εταιρίας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o 36χρονος ήρθε το Σάββατο στην Πάτρα με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ! Η Αστυνομία, αξιοποιώντας πληροφορίες, συνέλαβε τον 36χρονο την ώρα που διαπραγματευόταν μια ακόμα ενοικίαση στο κατάστημα της εταιρίας στην Πάτρα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «τσάκωσαν» τον νεαρό λίγο πριν καταφέρει να «εξαφανίσει» ένα ακόμη πολυτελές όχημα πολλών χιλιάδων ευρώ!

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι απάτη κατ εξακολούθηση.