Αχαΐα: Κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της από … κουνούπι! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τη ζωή της παραλίγο να χάσει από ένα κουνούπι! Ο λόγος για την Άντα Γκριμπούρα, κάτοικος Σαγείκων και πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Σαγείκων.


Όπως  λέει η ίδια, από ένα τσίμπημα κουνουπιού, προκλήθηκε οίδημα και αλλεργική αντίδραση.
«Είχα υψηλό πυρετό που έφτασε το 39.8 ο οποίος δεν υποχωρούσε ενω κοβόταν η ανάσα μου», περιγράφει η κ. Γκριμπούρα η οποία μετέβη στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας για τις πρώτες βοήθειες.
«Είμαι αλεργική, αλλά πρώτη φορά το παθαίνω από κουνούπι. Δεν έδωσα την απαιτούμενη σοβαρότητα που έπρεπε», σημειώνει η πρόεδρος του συλλόγου, προσθέτοντας ότι παρά το γεγονός ότι η δυτική Αχαΐας βρίσκεται στο «κόκκινο» στις επιπτώσεις των τσιμπιμάτων από κουνούπια, δεν έχουν γίνει ψεκασμοί.
«Πήγα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας μου έβαλαν ορό και κορτιζόνη, παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή κι έτσι σώθηκα. Ενώ σήμερα θα μου χορηγήσουν πάλι ενδοφλέβια κορτιζόνη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολύ καλούς γιατρούς που έχουμε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας .Ευχαριστώ πολύ την ιατρό Παλαιοθοδωρου Ουρανία και τους γιατρούς που εφημερευαν. Κάνουν πραγματικό αγώνα δρόμου για να εξυπηρετήσουν τα έκτακτα περιστατικά.Τους είμαι ευγνώμων». συμπληρώνει η κ. Γκριμπούρα.