Πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του με την αλυσίδα του σκύλου!

Φρίκη προκαλεί το νέο περιστατικό ξυλοδαρμού παιδιού από τον… υποτιθέμενο πατέρα του, ωστόσο αυτή τη φορά ο «άρρωστος» πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του χρησιμοποιώντας τη χοντρή αλυσίδα που δένει το λυκόσκυλο του.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τα όσα βίωσε η νεαρή κοπέλα στα χέρια του πα-τέρα της – πριν από μερικούς μήνες είχε επιχειρήσει να τη σκοτώσει κλέβοντας μαχαίρια από κατάστημα εστίασης και αναψυχής – θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη της.

Ο πα-τέρας της, ο οποίος έχει εμμονές και θεωρεί πως η κόρη του θέλει να του φάει την περιουσία, τελώντας υπό την επήρεια αλκοόλ φτάνοντας στο σπίτι του αφαίρεσε την χοντρή αλυσίδα με την οποία δένει ένα λυκόσκυλο που έχει στην κατοχή του και επιτέθηκε στην κόρη του την οποία άρχισε να χτυπά και να βρίζει.

Το περιστατικό συνέβη σε Δημοτικό Διαμέρισμα της Πάτρας – προσαρτήθηκε στο Δήμο Πατρέων με την εφαρμογή του Καλλικράτη – και προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ η κοπέλα γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση κατοίκων της περιοχής.

Η υπόθεση έχει και προϊστορία καθώς όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φεβρουάριο ο «κόσμος» ο πα-τέρας της κοπέλας είχε προσπαθήσει ξανά να τις αφαιρέσει τη ζωή.