Κινηματογραφική σύλληψη στην Πάτρα – Οι αστυνομικοί του πυροβόλησαν τα λάστιχα γιατί πήγαινε κατά πάνω τους

Σκηνές κινηματογραφικές με το απαραίτητο σασπένς εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στην Κρήνη Πατρών. Πρωταγωνιστές αστυνομικοί και ένας Ιταλός 31 ετών, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου κινήθηκε εναντίον αστυνομικών της Άμεσης Δράσης. Και οι οποίοι αναγκάστηκαν να του σκάσουν τα λάστιχα πυροβολώντας.

Όπως ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ «σήμερα το πρωί στην Κρήνη Πατρών, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοοος Ιταλίας, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου κινήθηκε με αυτοκίνητο εναντίον τους. Από τους αστυνομικούς ακινητοποιήθηκε το όχημα, μετά από πυροβολισμούς στα ελαστικά του».

Τι είχε συμβεί; H Άμεση Δράση ενημερώθηκε ότι στην περιοχή υπάρχει άτομο που προκαλεί διατάραξη. Στο σημείο φτάνει η αστυνομία, αρχικά με ένα όχημα κι ενα συνεχεία άλλα δύο.. Βλέπουν τον άνδρα σε ένα χωράφι, ο οποίος όταν τους είδε κινήθηκε με αυτοκίνητο κατά πάνω τους. Οι αστυνομικοί  κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν με τους πυροβολισμούς στα λάστιχα, χωρίς να προκληθούν άλλα παρατράγουδα. Τον πλησίασαν και αυτός προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης. Αντιστάθηκε αλλά δεν κατάφερε να διαφύγει.

www.thebest.gr