Σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή της 24χρονης Βούλας Τσιντώνη

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή της 24χρονης Βούλας Τσιντώνη από την Οβρυά της Πάτρας, η οποία βρήκε τον θάνατο στις διακοπές που έκανε με την αδελφή της. Η κοπέλα σκοτώθηκε μετά από πτώση βράχων στο Πολυλίμνιο, στη Χαραυγή, το περασμένο Σάββατο.

Η νεκροψία θα γίνει ωστόσο σήμερα στο νοσοκομείο της Κορίνθου, καθώς η μοναδική ιατροδικαστής της Πάτρας βρίσκεται σε άδεια. Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Πάτρα ώστε να τελεστεί η κηδεία της, πιθανόν και την Τετάρτη.

Η κοπέλα εργαζόταν σε επιχείρηση υποδημάτων στην Παραλία Πατρών.

 

«Το έχασα το κοριτσάκι μου, την Παρασκευούλα μου. Είχε πάει διακοπές μαζί με την αδερφή της σε μια φίλη τους, στη Μεσσηνία. Πρώτη φορά θα πήγαιναν σε εκείνο το μέρος με τους καταρράκτες και τις λίμνες. Μπροστά προχωρούσε η Παρασκευή, πίσω η αδερφή της και πίσω από την αδερφή της η φίλη τους, η Έλενα. Ξαφνικά έγινε κατολίσθηση και ο βράχος έπεσε πάνω τους.

Από το χτύπημα η Παρασκευούλα μου πέθανε ακαριαία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω… τη διέλυσε. Κεφάλι, πόδια, χέρια όλο το κορμάκι της καταπλακώθηκε από το βράχο. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της άλλης μου της κόρης και της φίλης τους. Η αδερφή της τραυματίστηκε ελαφρά και προσπάθησε να σηκώσει την Παρασκευή αλλά μάταια. Η Παρασκευή δεν ζούσε», είπε ο πατέρας της.