ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη Ελλαδα«Με πέταξε στον τοίχο και άρχισε να με κλωτσάει»!

«Με πέταξε στον τοίχο και άρχισε να με κλωτσάει»!

«Με πέταξε στον τοίχο και άρχισε να με κλωτσάει»!

Εδώ και καιρό τσακωνόταν με την γειτόνισσά της, αστική η διαφορά τους, όμως όπως καταγγέλλει όταν παρενέβη η αστυνομία… ξυλοκοπήθηκε από ένστολο!

Την καταγγελία κάνει στην εφημερίδα «Κόσμος» η 33χρονη Ιωάννα Ζαχιώτη, μητέρα τριών παιδιών. Όπως η ίδια μας είπε όντως υπάρχει μία αστική διαφορά με γειτόνισσά της και όντως πριν το περιστατικό είχε κάπως οξύθυμη συμπεριφορά, η οποία όμως περιορίστηκε σε φωνές και όχι σε βίαιη συμπεριφορά. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός πως η αντίδικός της κάλεσε την αστυνομία μόνο για «διατάραξη κοινής ησυχίας»!

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Εγλυκάδος 72. Δύο περιπολικά έφθασαν στο σημείο, και όπως η ίδια μας δηλώνει, οι τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς, όχι απλά ήσαν ευγενικοί, αλλά και άνθρωποι. Όμως ο τέταρτος… έδειξε άλλο πρόσωπο! Η κυρία Ιωάννα Ζαχιώτη καταγγέλλει πως λίγα λεπτά μετά την άφιξη των αστυνομικών, ο ένας την «βούτηξε», την χτύπησε και την «πέταξε» μεταξύ του ασανσέρ του σπιτιού της και του τοίχου! Και σαν να μην έφτανε αυτό, πριν καν προλάβει η ίδια να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, την τράβηξε από το χέρι και της έριξε δύο κλωτσιές, εκ των οποίων η μία στο γόνατο!

Η γυναίκα σοκαρίστηκε άρχισε να φωνάζει από τον πόνο και ο αστυνομικός φώναζε πως «θα την πάνε μέσα για αντίσταση κατά της αρχής και εξύβριση»!

Οι άλλοι τρεις αστυνομικοι, πάντα σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, δεν συναίνεσαν κι έτσι δεν έγινε καν μεταφορά της στο οικείο Αστυνομικό τμήμα.

Η κυρία Ζαχιώτη φέρει ακόμη τα σημάδια από τα χτυπήματα στο σώμα της, και ενημέρωσε όχι μόνο την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας αλλά και την Εισαγγελία στην οποία θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά του αστυνομικού όταν την επόμενη εβδομάδα λάβει επισήμως τα στοιχεία του από την Διεύθυνση (της είπαν πως απαιτείται χρονικό διάστημα δέκα ημερών γι αυτό).

Η κυρία Ζαχιώτη είναι αποφασισμένη να συνεχίσει δικαστικά το ζήτημα αφού όπως λέει δεν είναι ζήτημα ηθικό αλλά και ουσίας. «Χτυπούσε μία γυναίκα και μητέρα παιδιών» μας είπε χαρακτηριστικά. Όπως τονίζει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας όπου απευθύνθηκε δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση πως θα επιχειρήσουν να «κουκουλώσουν» την υπόθεση, αντίθετα υποσχέθηκαν πως θα προβούν σε όλες τις νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η κυρία Ζαχιώτη δείχνει τα χτυπήματα που δέχθηκε

Η κυρία Ζαχιώτη δείχνει τα χτυπήματα που δέχθηκε

Η κυρία Ζαχιώτη δείχνει τα χτυπήματα που δέχθηκε

Η κυρία Ζαχιώτη δείχνει τα χτυπήματα που δέχθηκε

Τα σημάδια στο χέρι

Τα σημάδια στο χέρι

Το σημάδι από την κλωτσιά στο γόνατο

Το σημάδι από την κλωτσιά στο γόνατο

dete.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr