ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Διέφυγαν μέσω Πάτρας δύο Τούρκοι στρατιωτικοί ακόλουθοι που «έψαχνε» ο Ερντογάν! Με πλοίο της γραμμής για Ιταλία… μαζί με τις οικογένειές τους!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Διέφυγαν μέσω Πάτρας δύο Τούρκοι στρατιωτικοί ακόλουθοι που «έψαχνε» ο Ερντογάν! Με πλοίο της γραμμής για Ιταλία… μαζί με τις οικογένειές τους!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Διέφυγαν μέσω Πάτρας δύο Τούρκοι στρατιωτικοί ακόλουθοι που «έψαχνε» ο Ερντογάν! Με πλοίο της γραμμής για Ιταλία… μαζί με τις οικογένειές τους!

Άφαντοι είναι εδώ και πέντε ημέρες δύο στρατιωτικοί ακόλουθοι της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα μαζί με τις οικογένειές τους
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για τον επικεφαλής της τουρκικής στρατιωτικής αποστολής στην Ελλάδα και τον ναυτικό ακόλουθο της πρεσβείας.
Οι δύο αξιωματούχοι δεν αποκλείεται να φοβούνται πως αντιμετωπίζονται από την Άγκυρα ως φιλικά προσκείμενοι στους πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου.
Η τουρκική πλευρά φέρεται να έχει ανακαλέσει τα διπλωματικά διαβατήριά τους, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι έχουν χάσει τις προστασίες που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι σε διπλωματικές αποστολές.

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Κόσμος» από πηγές στο λιμάνι της Πάτρας, οι δύο οικογένειες των Τούρκων που υπηρετούσαν στην Πρεσβεία στην Αθήνα, διέφυγαν για την Ιταλία μέσω του λιμανιού της πόλης. Δεν γνωρίζουμε αν ταξίδεψαν με άλλα διαβατήρια, όμως προφανώς το γεγονός ότι μαζί τους είχαν και τα μέλη της οικογένειάς τους δεν προκάλεσε υποψίες και ενδέχεται να ισχυρίστηκαν πως πηγαίνουν στην Ιταλία για διακοπές.

Στο λιμάνι της Πάτρας πάντως συζητείται ευρέως το θέμα και μάλιστα αρκετοί ναυτιλιακοί πράκτορες αλλά και άλλοι παράγοντες το γνωρίζουν. Όμως κανείς δεν μιλά εύκολα γι αυτό, αφού όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, είναι πολύ σοβαρό.

Η απουσία των δυο στρατιωτικών από τις επίσημες εκδηλώσεις είχε προκαλέσει σχόλια τις τελευταίες ημέρες. Η τελευταία εμφάνιση του στρατιωτικού ακολούθου ήταν σε εκδήλωση της κινεζικής πρεσβείας κι εκεί φαίνεται ότι είχε εκμυστηρευθεί τις ανησυχίες του σε συναδέλφους του διπλωμάτες άλλων χωρών.

Μάλιστα πριν την απόπειρα πραξικοπήματος, είχε λάβει γνώση ότι θα έπαιρνε μετάθεση στην Κύπρο.

Ωστόσο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος και τις διώξεις που έχει εξαπολύσει ο Ερντογάν, και οι δυο στρατιωτικοί φαίνονταν ιδιαίτερα ανήσυχοι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Ο ναυτικός ακόλουθος προηγήθηκε και στη συνέχεια έφυγε και ο στρατιωτικός ακόλουθος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο στρατιωτικός ακόλουθος φέρεται να πήρε το πλοίο της γραμμής προς την Ιταλία την περασμένη εβδομάδα και πάντως όταν ακόμα ήταν σε ισχύ το διπλωματικό διαβατήριο.

Στις 7 του μήνα η Άγκυρα ακύρωσε τα διπλωματικά τους διαβατήρια, αλλά μάλλον ήταν κάτι που είχαν προβλέψει και γι αυτό διέφυγαν έγκαιρα. Είναι άγνωστο βέβαια -και αρκετά πιθανό- από την Ιταλία να κατευθύνθηκαν σε άλλη χώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
tourkoi 2

tourkoi
Έρευνες διεξάγονται σχεδόν σε όλες τις εταιρίες που συνδέονται με τον Gulen.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό όλων όσων μπορεί να συνδέονται με την απόπειρα του πραξικοπήματος εκτίονται σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η κυβέρνηση Ερντογάν αναζητά πρώην ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας, καθώς ζητά και την έκδοση πρώην εισαγγελέα, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι στη Γερμανία.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr