Και ο Μπρους Γουίλις στην Δυτική Ελλάδα - Δείτε που βρίσκεται!!!

Οι βόλτες (στις 3 τα ξημερώματα) του Μπρους Γουίλις μαζί με τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν Μετά τη Μύκονο, όπου βρέθηκε ινκόγκνιτο, αλλά στάθηκε…

1-602-620x322

Οι βόλτες (στις 3 τα ξημερώματα) του Μπρους Γουίλις μαζί με τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν

Μετά τη Μύκονο, όπου βρέθηκε ινκόγκνιτο, αλλά στάθηκε αδύνατον να μην τον αναγνωρίσουν οι θαυμαστές του, τώρα ο Μπρους Γουίλις «αλωνίζει» στο Αίγιο!

Ο «σκληρός του Χόλιγουντ» κάθε χρόνο ρίχνει... ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα επιλέγοντάς τη για τις διακοπές του. Ανακαλύπτει τις ομορφιές της χώρας μας ταξιδεύοντας με το σκάφος που «κλείνει» από το Κουσάντασι της Τουρκίας. Χθες λοιπόν εθεάθη στις 3 τα ξημερώματα να κάνει τη βόλτα του στην αχαϊκή πόλη.

Παρά το περασμένο της ώρας, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός ο Γουίλις εμφανίστηκε με καπελάκι τζόκεϊ, το οποίο δεν αποχωρίστηκε, ωστόσο κάποιοι θαμώνες του in μαγαζιού του Αιγίου, στο οποίο κάθισε, τον κατάλαβαν αμέσως! Βέβαια ο Αμερικανός σταρ δεν ήταν μόνος του, αλλά απολάμβανε την παρέα του Αλεξάντερ Πέιν (κατά κόσμον Αλέξανδρος Παπαδόπουλος), ο οποίος κατάγεται από την πόλη, και της συζύγου του, της Αιγιώτισσας Μαρίας Κόντου-Πέιν!

Ο Μπρους Γουίλις θαυμάζει τον βραβευμένο με Οσκαρ σκηνοθέτη, ενώ τους δυο τους συνδέει βαθιά φιλία. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν ο ηθοποιός βρέθηκε στο Αίγιο φιλοξενούμενος του ζευγαριού ή απλώς αποβιβάστηκε από το σκάφος του και στη συνέχεια, μετά τη διασκέδαση, αναχώρησε για κάποιον άλλον προορισμό.

Κάποιοι πάντως εκτιμούν πως ενδεχομένως να δούμε τον Γουίλις και πάλι στην παρέα του Πέιν την επόμενη Πέμπτη, όταν ο Ελληνας δημιουργός, που κατέκτησε δύο «χρυσά αγαλματάκια» για το σενάριο των ταινιών «The descendants» και «Sideways», θα παραλάβει το «κλειδί της πόλης» και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης και πρεσβευτής της περιοχής. Η τελετή θα διοργανωθεί στο θέατρο του Αιγίου «Γιώργος Παππάς», ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να καταφθάσουν στην πόλη κι άλλοι διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου προκειμένου να τον τιμήσουν.

Να πούμε πως ο Πέιν έχει τρεις ταινίες στα σκαριά ως παραγωγός. Το «Crush Pad», με πρωταγωνίστριες τις Νίνα Ντόμπρεφ («Vampire diaries») και Κριστίνα Απλγκεϊτ («Παντρεμένοι με παιδιά), θα βγει στους κινηματογράφους την τρέχουσα χρονιά, ενώ τα «Wilson» (Τζούντι Γκρίερ, Γούντι Χάρελσον) και «Downsizing» (Ματ Ντέιμον, Κριστόφ Βαλτζ, Κρίστεν Γουίγκ) θα κυκλοφορήσουν το 2017.