ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Οι περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ σήμερα και αύριο

Δυτική Ελλάδα: Οι περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ σήμερα και αύριο

Δυτική Ελλάδα: Οι περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ σήμερα και αύριο

Μια σειρά συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων θα γίνουν αυτές τις μέρες από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα,  σήμερα Πέμπη

– Στην Πάτρα περιοδείες στα «Καρφούρ» στην Περιβόλα στις 8 μ.μ. με τον Ιασ. Τσιμπέρη, στις 7 μ.μ. στα Ζαρουχλέικα με τον Γ. Γκοτσόπουλο, στο συνοικισμό των Προσφυγικών στις 7 μ.μ. με την Θεοφιλάτου Μίλια, σε κλινικές του Νοσοκομείου του Ρίου στις 5 μ.μ. με τον Χ. Δάβουλο, στις 7 π.μ. στο κτίριο «Λαδόπουλος» όπου στεγάζονται υπηρεσίες του δήμου με την Ντίνα Καρδαμπίκη, στα καταστήματα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου από τις 7 μ.μ. με την Κωνσταντίνα Τσιουπρά, στα μαγαζιά της οδού Ιωνίας από τις 7 μ.μ. με τον Αν. Αρβανίτη.

— Στο Αίγιο περιοδείες στην Παναιγιάλεια Ενωση Συνεταιρισμών στις 2 μ.μ. με τον Ν. Αυγέρη, στο Διακοφτό στο καφενείο του Δημήτρη Μακρή στις 8 μ.μ. με την Ειρήνη Αρμένακα, στα μαγαζιά στις οδούς Κλεομένους και Οικονόμου από τις 10 π.μ. με την Αγγελική Καρά.

— Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδείες στο Αγρίνιο στις 8 μ.μ. με τον Γ. Καραΐσκο (περιοχή Αγιος Γεώργιος), με τον Ν. Μωραΐτη στη Βόνιτσα στις 8 μ.μ. και με τον Χρ. Μπούρα στο Αγρίνιο στο πάρκο στις 8 μ.μ.

— Στην Ηλεία περιοδείες στην πλατεία του Πύργου στις 8 μ.μ. με τον Γ. Τσιρώνη, στη Φαρμακαποθήκη Αμαλιάδας στις 2 μ.μ. με την Λένα Κορδονούρη και στη λαϊκή αγορά Κρεστένων στις 12 μ. με τον Ν. Γκότση.

— Στη Ζάκυνθο στο Ζάντε Μπιτς, στο Καλαμάκι, στις 12 μ., με τον Θ. Σαρακίνη.

— Στην Ιθάκη στην αγορά, στο Βαθύ, στις 10 π.μ. και στις δημόσιες υπηρεσίες στις 11 π.μ. με τον Ν. Μαυροκέφαλο και στο καφενείο της Αγίας Θέκλης στις 8.30 μ.μ. με τον Σπ. Φαρακλό.
Αύριο, Παρασκευή

— Στην Πάτρα περιοδεία στα μαγαζιά του Ρίου από τις 10 π.μ. με τον Ν. Νιάρο και στα καταστήματα στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου από τις 7 μ.μ. με τον Κ. Λαμπρόπουλο.

— Στο Αίγιο περιοδεία στην Αιγείρα Ακράτας, στις 8 μ.μ., με την Αλέκα Ζαμπάτη.

— Στην Αιτωλοακαρνανία στο λιμάνι της Αμφιλοχίας στις 8 μ.μ. με τον Γ. Φακίτσα και στο Μεσολόγγι στο κέντρο και στο λιμάνι από τις 8 μ.μ. με τον Δ. Φραγκούλη.

— Στην Ηλεία στα καταστήματα στον πεζόδρομο Αμαλιάδας στις 8 μ.μ. με τον Κ. Τσιλιγιάννη, στα εμπορικά καταστήματα του Πύργου από τις 10.30 π.μ. με την Αννα Σολωμού και στα εμπορικά καταστήματα της Αμαλιάδας από τις 19.30 με την Αννα Κουτρουμπή.

— Στην Αγία Αννα Ηλείας, στις 9 μ.μ. ομιλία στα καφενεία του χωριού με τον Δ. Τζαβάρα.

— Στη Ζάκυνθο στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου στις 10 π.μ. με την Μαρία Παναγούλια.

— Σε Κεφαλονιά – Ιθάκη περιοδεία στο ξενοδοχείο «Περικλής», στη Σάμη στις 10 π.μ. και στο Κέντρο Υγείας στις 11 π.μ. με την Πόπη Μαρκέτου, στα Δαμουλιανάτα (ομιλία στο δημοτικό σχολείο) στις 8.30 μ.μ. με τον Β. Βαλλιάνο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr