ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Η Ηλεία και οι ομορφιές της στο “Top Story” αυτής της εβδομάδας στο DiscoverGreece.com!

Δυτική Ελλάδα: Η Ηλεία και οι ομορφιές της στο “Top Story” αυτής της εβδομάδας στο DiscoverGreece.com!

Δυτική Ελλάδα: Η Ηλεία και οι ομορφιές της στο “Top Story” αυτής της εβδομάδας στο DiscoverGreece.com!

Αυτή την εβδομάδα, το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, ταξιδεύει το κοινό στη Δυτική Ελλάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά του τόπου που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ξεχωριστές εμπειρίες και ιδιαίτερες  στιγμές χαράσσουν ένα οδοιπορικό διαφορετικό και συνάμα συναρπαστικό στη γοητευτική γη της Ηλείας.

Είναι πολύ σημαντική αυτή η προσπάθεια και αυτή η προώθηση της Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση του τουρισμού, καθώς συμπίπτει χρονικά σε μία περίοδο όπου είναι το “pick” του καλοκαιριού, ενόψει και του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου.

Ατελείωτες χρυσαφένιες παραλίες με αμμόλοφους και πεύκα, τα δημοφιλή ιαματικά λουτρά του Καϊάφα, η πρωτεύουσα του νομού ο Πύργος, η παραδοσιακή Ζαχάρω, το Κατάκολο με το γραφικό λιμάνι του, ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες, η Νέδα, το μοναδικό ελληνικό ποτάμι γένους θηλυκού, και ανάμεσα σε πολλά άλλα, ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η προβολή της Ηλείας στο Discovergreece.com εντάσσεται σε ευρύτερο πλέγμα δράσεων που θα εκτυλιχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την αποτελεσματική προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των προορισμών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε αγορές στόχους της Ευρώπης.

ilia2

ilia

ilia1

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr