Δυτική Ελλάδα: Διέδωσε φήμη για τεράστιο φίδι για να κρύψει την χασισοφυτεία!

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας ήταν αυτό που χάλασε τα σχέδια του χασιοκαλλιεργητή Λύθηκε το μυστήριο με την φήμη για το τεράστιο φίδι που υποτίθεται ότι…

174419

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας ήταν αυτό που χάλασε τα σχέδια του χασιοκαλλιεργητή

Λύθηκε το μυστήριο με την φήμη για το τεράστιο φίδι που υποτίθεται ότι είχε θεαθεί στα τέλη Ιουνίου σε μια αγροτική περιοχή στα Μακρίσια Ηλείας και η παρουσία του σκορπούσε τρόμο στους κατοίκους. Ο στόχος του 65χρονου που είχε διαρρεύσει την «πληροφορία», ήταν να μην πλησιάζει κανείς στην περιοχή όπου καλλιεργούσε μια μεγάλη χασισοφυτεία!

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας ήταν αυτό που χάλασε τα σχέδια του χασιοκαλλιεργητή, καθώς εντόπισε από ψηλά τη φυτεία που απλωνόταν σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην περιοχή «Βαρκός» και κατηύθυνε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι τσάκωσαν τον δράστη. Ο 65χρονος από την περιοχή Καλλίκωμο είχε καλύψει με πράσινο δίχτυ τα 80 χασισόδεντρα ύψους από 0,05 ως 0,70 εκατοστών και τα πότιζε με λάστιχα με τα οποία μετέφερε νερό από ένα κοντινό ρέμα, ενώ είχε κατασκευάσει και ένα αποξηραντήριο!

Στη φυτεία κατασχέθηκαν διάφορα μπιτόνια, εργαλεία, ψεκαστήρες και ρούχα του ακλλιεργητή, αλλά το σημαντικό εύρημα ήταν ένας φάκελος που περιείχε 83 εκτυπωμένες σελίδες με αναλυτικές οδηγίες σχετικές με την καλλιέργεια κάνναβης, που είχε σταλεί από την Αθήνα στα Κρέστενα με το ΚΤΕΛ και ο δράστης τον είχε παραλάβει στις 24 Ιουλίου! Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τον αποστολέα των οδηγιών, ενώ ο 65χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πύργου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

protothema.gr