Δυτική Ελλάδα: Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση πατέρα και κόρης προ 20ημέρου – Βρέθηκαν νεκροί σε χωριό της Ανδραβίδας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Νεότερα: Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκαν και τα δύο πτώματα στο χωριό Μπόρσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο πατέρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ η κόρη έξω από αυτό, σε απόστηασ περίπου 100 μέτρων. Επί τόπου βρίσκεται ιατροδικαστής, ενώ θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκτροτομής. Τα πρωτα στοιχεια αποκλειουν το ενδεχομενο εγκληματικης ενεργειας.

 

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα – κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν εδώ και είκοσι μέρες, από τους οικείους τους και τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του patrisnews.com, εντοπίστηκαν νεκροί, σε τοποθεσία στο χωριό Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία.

Από την πρώτη στιγμή δήλωσης εξαφάνισης τους, σήμανε συναγερμός στις αρχές της Ηλείας και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα τις δυο πρώτες ημέρες στις έρευνες των επίγειων δυνάμεων συνέδραμε, από αέρος το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έρευνες έγιναν και σε αρδευτικά κανάλια του νομού, υπό το φόβο το αυτοκίνητο των αγνοουμένων να έχει καταλήξει σε κάποια από αυτά. Εκείνο μάλιστα που  είχε προκαλέσει προβληματισμό στις αρχές αλλά και στους οικείους τους, είναι το γεγονος πως παρά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και στοιχείων τους, μέσω του amber alert, δεν είχε φτάσει καμιά μαρτυρία στην Αστυνομία ή στην οικογένεια τους, που να δηλώνει παρουσία τους μετά το βράδυ της εξαφάνισης τους.

Όλο αυτό το διάστημα η ανησυχία συγγενών και φίλων, κορυφωνόταν μέρα με την ημέρα για την τύχη τους, καθώς πατέρας και κόρη, που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, δεν  είχαν πρόσβαση στην χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσαν.